Joulun tunnelmaan / To the christmas mood

on


Joulu on
jo ovella ja Evil Dressmaker poistuu joulutauolle sekä viimeistelemään muuttopuuhia. Jos kova ikävä tulee niin minut tavoittaa maililla, mutta palaan joululomalta blogin pariin joskus joulun tahi viimeistään uudenvuoden jälkeen. Nauttikaa joulun rauhasta, hyvästä ruuasta ja läheisten seurasta. Älkää suotta stressatko sillä joulu tulee ja menee ilman stressiäkin. Me pakenemme muuttolaatikoita jouluksi äitini hoteisiin, valmiiseen herkkupöytään. Toivon mukaan tapaamme myös veljeni. Isäntä väittä vuokraveljeksi koska näemme häntä niin harvoin ja hän on vakuuttunut että vain vuokraamme näyttelijän esittämään veljeä kun tarve vaatii. Koska kotonamme ei tänä vuonna joulu näy eikä juuri kuulukaan, houkuttelin itseäni joulumielelle tällä suloisella lumisade-pallolla. Toivottavasti se saa teidätkin joulumielelle =)

Nostalgian nälkäiset voivat käydä katsomassa Evil Dressmakerin viimevuotisen joulutervehdyksen täältä.

IN ENGLISH
Christmas is almost here and Evil Dressmaker is going on christmas and moving break. If you miss me too much I’m just email away, but I will return either after christmas or after new year at the latest. Enjoy the peace and silence, good food and company of your loved ones. Do not stress because christmas comes and goes even without stress. We are escaping from moving boxes to my mums place for christmas. Hopefully we also meet my brother there. Boyfriend claims he is a rent-a-brother because we see him so very rarely and he says that we only hire an actor to play the part when ever needed. Because there is not even the smallest glimpse of christmas at our home I had to lure my christmas mood out from it’s hiding place with this cute snow globe. I hope it gets your holiday mood up aswell =)

Those in
hunger for nostalgy can go and see Evil Dressmakers last year’s christmas greeting here.