Huh hellettä! / Damn, its hot!

on

Taas alkaa se jokavuotinen valitus helteestä. Vaikka pukeutuisi miten kevyesti, hikikarpalot valuvat ohimoilla ja vaatteet liimautuvat ihoon kiinni. Tekisi mieli lojua puoli päivää suihkussa viilentymässä. Onneksi sain tälle päivää järjestettyä hieman löysemmän työrupeaman.

IN ENGLISH
Again, it is the time for annual complaint about the heat. No matter how light you dress, sweat drops run down the temples and clothes glues to your skin. I’d love to stay half a day in the shower, cooling down. Thankfully I managed to arrange little bit less work for today.


Kaikki vaatteet tuntuu olevan liikaa tällä säällä. /
All clothes seem to be too much in this weather.


Battenberg-pitsinen kaulus on vuosien takainen löytö kirppikseltä. /
Battenberg collar is thrift find years ago.


Tylsä yhden euron kirppishattu koristui vintage-pitsillä,
parilla nauhalla, helmillä ja kangaskukilla. /
Plain thrifted summer hat turned into a beauty with
vintage lace, ribbons, pearls and fabric flowers.


Häikäisevä paiste /
Blinding sunshine