Surprising 70’s

70-luku ei ole koskaan ollut mulle se kaikkein innoittavin vuosikymmen. Juhannuksena selailin äidin vanhoja käsityölehtiä ja yllätyin iloisesti. Kannattaa näemmä pitää silmät auki ja mieli vastaanottavaisena. Vanhoista käsityölehdistä suorastaan pursusi ideoita ja kiinnostavia kuvia. Vai mitä sanotte näistä? Onko kukaan teistä, rakkaat lukijani, yllättynyt positiivisesti viimeaikoina? Muodin tai jonkin muun asian suhteen? Saatoin muuten ehkä ottaa ikilainaan muutamia äidin lehtiä. Ehkä.

IN ENGLISH
70’s has never been my top favourite amongst the old decades. Last weekend I was browsing mum’s old craft/sewing magazines and was positively surprised. Apparently it is worth keeping your eyes open and your mind recieving. Old magazines were full of inspiration and interesting pictures. Or what do you say about these? Has anyone of you, my dear readers, surprised in positive way recently? Fashion or otherwise? Btw, I  borrowed some mags from mum, but perhaps I forget to return them. Perhaps.


Muistaako kukaan näitä silityskuvio-arkkeja?
Mihin ne ovat kadonneet? /
Does anyone remember these iron on embroidery patterns?
Where did those disappear?


Merihenkinen neulemekko ja virkatut käsineet… ooh miten ihania! /
Sailor style knitted dress and crochet gloves… ooh how lovely!


Kesäisiä asuja ja upea tilkkupäiväpeite… romanttista! /
Summery outfits and gorgeous bed cover… romantic!

2 Comments Add yours

  1. Sanski says:

    Jos osaisin virkata, niin listallani olisivat kyllä ekana nuo käsineet. Ihanan klassiset ja varmasti viileät :)

    1. Rhia says:

      Sanski – Virkkaaminen ei ole kovin vaikeaa minusta (tai siis on helpompaa mielestäni kuin neulominen) ja noiden käsineiden virkkaamiseen ei tarvita kuin paria perussilmukkaa: ketjusilmukkaa, kiinteää silmukkaa ja pylvästä. Tosin lanka on kovin ohutta, eli jos tykkää käsitellä enempi isompaa ja suurpiirteisempää niin ehkä tommonen pieni nykertäminen ei sitten sovi :D Itse ajattelin kyllä tuota ohjetta jossain vaiheessa kokeilla koska olen yrittänyt etsiä mustia sopivankokoisia pitsihanskoja siinä onnistumatta.

Don't be shy, leave a message! / Älä ujostele, jätä viesti!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.