Hei me muutetaan, taas!

on


Pitkällisten asuntojumalille suoritettujen rukoushetkien ja lukemattomien kämppäalttarille uhrattujen lahjojen tuloksena on se että me muutetaan taas! Eihän viimeisestä muutostani ole aikaa kuin vajaa vuosi. En oikein koskaan kotiutunut tähän isännän asuntoon ja asunnon pienet viat ovat alkaneet ottaa päähän luvattoman paljon meitä molempia. Kerrottakoon nyt vaikka että pesuhuone on niin pieni että pesukone pitää säilyttää eteisessä ja vetää vesiletkut käytävän yli pesuhuoneeseen. Asunnossa ei ole siivouskomeroa eikä kaappeja, vain yksi vaatehuone joka on täynnä tietokoneen osia ja kenkiä ja muuta sinne ei sitten mahdukaan.

Kaikkein ikävin asia on että tämän 50-luvulla rakennetun talon uumenissa elää armeija vyöturkiskuoriaisia jotka haluavat kansoittaa asuntomme pahvilaatikkokokoelmaa joka ei edellisen muuton jäljiltä ole löytänyt oikeaan paikkaan. Vähäisen säilytystilan vuoksi omat tavarani ovat jääneet lojumaan lattioille niiden mahtumatta kunnolla minnekään. Ja sitähän turkiskuoriaiset rakastavat. Ennenkuin joku valittaa että elämme siivottomasti voin kertoa että kummankaan edellisissä asunnoissa ei turkiskuoriaisia ollut joten ovat selkeästi tämän talon ongelma. Muutosta tulee tuskallinen siksi että kaikki pitää joko pestä, pakastaa, saunottaa tai myrkyttää jotta nämä viehkot pikkulemmikit eivät seuraa meitä uuteen asuntoon.

Enivei, kerron tämän kaiken teille siksi että seuraavat viikot ennen vuodenvaihdetta blogi tulee olemaan kohtalaisen hiljaa. Vapaa aikani kuluu pestessä, puunatessa, tuskaillessa ja ehkä jopa pakatessa. Aion postata jo aikoja sitten lupaamani 50-luvun pukuhistoria-postauksen ennen vuoden vaihtumista, mutta sen kasaaminen kestää hetken joten kärsivällisyyttä. Paljon muita postauksia en varmaankaan ehdi tehdä, ellen nyt sitten innostu tekemään teille muuttopostausta. Katsotaan mitä tuleman pitää.

Ja nyt pakkaamaan!

***EDIT — Fashionweekin Johannalla on upea Tigi-arvonta, menkääs osallistumaan! ***

IN ENGLISH
After long prayer moments and sacrifices to the apartment gods the result is that we are moving. Again! Last time I moved was just less than year ago, in february. I never really got used to this apartment, it is boyfriends home, not mine. And all the small flaws have started to bug us big time. For example, washing machine doesn’t fit in the bathroom, we need to keep it in the hallway and let the hoses go through the hallway to the bathroom. There is no proper closets and not enough storage space so my stuff was just left to lie around.

Most annoying thing is that inside this 50 year-old building lives an army of fur beetles. They want to live in our apartment so we need to move away. Because there isn’t enough storage space my stuff was left on the floor after I moved in and fur beetles love that. Before anyone claims that we are filthy and don’t clean I want to point out that there wasn’t any fur beetles in our previous apartments so it is clearly a problem in this particular house. Movin will be painful because we need to wash, freeze, heat treat or poison everything before we take stuff to the new apartment, otherwise these lovely little pets will move with us.

Anyway, I’m telling you this because next couple weeks before the end of this year this blog will be rather quiet. All of my free time will be spent on washing, cleaning, cursing, being in agony and maybe even on packing. I’m going to make that post about 50’s fashion that I have promised long time ago. It will take time to put it together so be patient. There won’t be many other posts, unless I get excited about doing moving post for you. Have to see.

And now, off to do some packing!


***EDIT — Johanna from Fashionweek is having lovely Tigi- christmas give away, go and have a look! ***