Tyylibloggarin unelmien joulukalenteri

on


Joulukuu, tuo kaikkien materialistien lempikuukausi on pyörähtänyt käyntiin. Lapset odottavat joulupukkia toivoen sitä kalleinta mahdollista pelikonsolia tai suosituinta peliä joka on loppu joka kaupasta. Mutta miten saadaan lähes kokonainen kuukausi kulumaan kuin siivillä? Nerokkaat markkinamiehet ovat kehittäneet
tuotteen tähänkin pulmaan. Sen nimi on joulukalenteri. Tiiti tarinoi jo varsin sukkelasanaisesti lapsuuden pettymystä aiheuttaneista kalentereista joista löytyi vain pahaa suklaata tai epämääräisiltä möykyiltä näyttäviä muovifiguureja. Mutta mikä olisi aikuisen unelmien joulukalenteri?

Minä ostan itselleni joka joulu joulukalenterin. Viimevuonna se oli Kinderin makeiskalenteri, tänä vuonna Fazerin suklaakalenteri. Jos voisin valita unelmieni joulukalenterin niin millainen se olisi? Muotibloggarin toivekalenterista löytyisi ehkä vaatteita tai asusteita ja kenkäfriikin kalenterista erilaisia kenkäpareja. Kosmetiikka-friikki taas löytäisi omasta joulukalenteristaan meikkejä ja hiustuotteita. Miksei sellaisia kalentereja ole vielä keksitty? Mutta hei, onhan. Anttila mainostaa Kauneudenhoito-adventtikalenteria parinkympin hintaan. Tuotteiden laadusta tuskin on kovin suuria takeita, mutta nythän niitä varmaan saa jo puoleen hintaan kun joulukuu on jo alkanut. Vielä kun saisi vastaavan laadukkailla merkkituotteilla.

IN ENGLISH
December, that favourite month of every materialistic person has finally started. Kids are waiting Santa to arrive, hoping to get the most expensive game console there is or the most popular game which is already sold out everywhere. But how to make almost full month to go by like flying? Clever marketing people have already created a product for that problem: christmas calendar. Tiiti tells us about her disappointments as a kid with crappy christmas calendars. But what would be adults dream christmas calendar?

I buy myself christmas calendar every year. Last year it was sweetie calendar by Kinder, this year it is choco-calendar by Fazer. If I could choose my all time favourite calendar what it would be like? Fashion blogger might want to get clothes and accessories from it and shoe freak might want to find different kind of shoes each day. Cosmetic-lover would find different kind of make up products from her calendar. Why haven’t they done that kind of calendar yet? But hey, they have! Local store advertises Beauty product-christmas calendar on their catalog for abour 20 €. Don’t know about how good quality those products are, but then again, I might get it in half price now when december already started. Only one thing better would be similar calendar with high quality brands.