Puhelimen uudet vaatteet / Phones new clothing

on


Mahdattekohan muistaa
että kesällä tapahtui pieni haaveri eräällä kätköilyreissulla? Puhelimeni otti hieman iskua ja takakansi hajosi. Siitä asti se on ollut kauniisti korjattuna laastarilla. Englannin matkalta toin puhelimelle tuliaisiksi uudet vaatteet. Kesti melkein kaksi kuukautta saada isäntä vaihtamaan ehjät kuoret rikkinäisten tilalle. Nyt näyttää hienolta =) Ja huomatkaa mätsäävä kynsilakka!

PS. Sormiparka voi jo paremmin. Tiiviisti paketoitu laastari auttoi haavaa paranemisen alkuun suhteellisen äkkiä. Nyt se on enää hieman kosketusarka.

IN ENGLISH

Do you remember that during the summer we had a little accident on one of our cachi
ng adventures? My phone got bashed and back lid got broken. Since then it has been fixed with plaster. I brought new clothes for my phone as a suvenir from England. It took almost two months to get boyfriend to replace broken covers with new. Now it looks nice =) And notice matching nail polish!

PS. My poor finger is feeling better now. Tightly wrapped plaster helped it to start healing quicker. Now it is only a bit tender.

Posh!