Don’t try this at home!

on


Miltä tuntuu kun ompelee teollisuusompelukoneella sormeensa? Todella ikävältä. Älkää kokeilko kotona. Viikonloppu alkoi siis mahtavissa merkeissä. Olin lopettelemassa päivän hommia kun vielä viimetöikseni piti hurauttaa yksi huivin puolikas. Ja kuinkas sitten kävikään. Elämäni ensimmäistä kertaa ompelin itseäni sormeen. Läpi meni ja huolella. Sormi jäi kiinni koneen neulaan. Onneksi ei osunut luuhun eikä mennyt kynnen läpi. Vedin sormen irti neulasta, joka meni poikki. Tässä vaiheessa ei vielä sattunut yhtään. Kipu tuli sitten vasta hetken päästä kun verta alkoi vuotaa kuin härän kurkusta. Yritin tutkia jäikö sormen sisään neulanpalaa mutta veren tulo oli niin voimakasta etten nähnyt mitään. Ei muuta kuin laastari tiukasti päälle ja kotiin. Vieläkin jomottaa. Tällä kertaa postaus on kuvaton sillä herkemmät lukijat olisivat voineet järkyttyä.

Mukavaa viikonloppua teillekin!

IN ENGLISH
How does it feel when you sew yourself on the finger? Really nasty. Don’t try that at home. So weekend started magnificently. I was just about to finish at work and wanted to sew one more scarf. And what happened. First time in my life I sewed on my finger. Needle went right through the finger. Finger was stuck on it. I pulled my finger of the needle which broke. At this point it didn’t hurt a bit. Pain came later when it started bleeding like hell. I tried to check if anything of the needle was left inside the finger but it was bleeding so bad I couldn’t see anything. Just wrapped it tightly with plaster and then I went home. It still aches. This time my post doesn’t have any photos because sensitive readers might have got upset.

You too have a nice weekend!