Kerran vielä pojat! / Once more boys!

on


Taisin jo
luvata etten enää spämmää putiikki-postauksilla mutta kerta kiellon päälle. Joku kaipasi video-todisteita avajaisten tapahtumista. Sellaista ei onneksi löydy mutta todisteet erään nimeltämainitsemattoman bloggarin pöydän alla konttailusta löytyy. Kiitokset tästä kuvasta saa osoittaa allekirjoittaneen kummipojalle. Kivakiitos!

(Jos se nyt ketään kiinnostaa niin oikeasti olin laittamassa vitriinin valojen pistoketta kiinni.)

IN ENGLISH
I think I already promised that I wont spam this blog with our boutique opening, but once more. Somebody wanted video-evidence of the event. There isn’t such (thank goodness!) but proof from one unnamed blogger crawling under table can be found. Thank you for this lovely photo you can send to my godson. Cheers!

(Incase anyone is interested, I was just plugging display cabinet lights on.)