Ruohikolla / On the lawn

Aurinkoinen päivä sopii loistavasti, mihinkäs muuhun kuin piknikkiin. Jos satuit eilen Näsinpuistoon saatoit bongata hieman erilaisen piknik-seurueen. Sivupalkistakin löytyvän Fintage-yhteisön jäseniä (allekirjoittanut mukaanlukien) nimittäin kokoontui viettämään aurinkoista kesäpäivää herkkujen kera. Seura oli kerrassaan ihastuttavaa ja tarjottavat erittäin maukkaita. KIITOS KAIKILLE IHANILLE! Jos haluat mukaan tapahtumiin ja hauskanpitoon käy liittymässä foorumille, tsekkaa myös Fintagen Facebook.

PS. Nyt Fintage on virallisesti myös rekisteröity yhdistys. Jäsenhakemuksen voi jättää täällä.

IN ENGLISH
Sunny day suits more than perfect for having a picnic. If you happened to stroll around Näsinpuisto yesterday you might have seen a little bit different looking picnic party. Fintage society and forum members (me included) gathered to spend sunny day with delicacies. It was a blast, company was delightful and treats were delicious. THANK YOU ALL YOU LOVELY PEEPS! If you want to join in our fun and events, join the forum (registered society for vintage enthusiasts residing in Finland). Check also Fintage on Facebook.


Valmiina piknikille / Ready for picnic


Olivia


Fiona


Cherise


Riikka


Flanööri

5 Comments

 1. I love your dress and how you styled it. A picnic with yummy food and people dressed in vintage sounds amazing.

 2. Ulrika says:

  Oi mikä seurue! Kyllä ootte varmaan kääntäneet muutamat päät tuolla :) Hienot nuo sinun kengät, mistä ne on peräisin?

  1. Rhia says:

   Camelia Crinoline – Thank you :) It was fun, we are trying to make this a tradition. Last time it was last summer, but this summer we might actually have couple. It is fun to dress for the occasion aswell.

   Ulrika – Kieltämättä niin siinä juuri tapahtui. Ensin kun yksinäni istuin siellä ja odottelin muita saapuvaksi (kerrankin olin ajoissa enkä myöhässä) niin sain kaksi ohikulkevaa miestä nauramaan kun näkivät mut ;) Kengät ovat merkkiä Marco Tozzi ja oon muistaakseni ostanu ne joskus muutama vuosi sitten Prisman alekorista. Joo, mulla on hämmentävä tapa penkoa markettien ale-kenkäkoreja. Mutta siis tuo oli aikamoinen onnenkantamoinen että löysin nuo kengät. Ne on nahkaa (paitsi tuo violetimpi nauha joka on aika kovaa tekonahkaa ja painaa vähän, oon aikonu vaihtaa sen) ja niissä on korossa semmonen Shock Absorber-systeemi joka vaimentaa tärähdystä kävellessä. Taisin maksaa niistä ehkä 15 €. Ovat älyttömän mukavat jalassa, korkeahkosta korosta huolimatta.

 3. Olivia Rouge says:

  Eikö musta sitten yhtään edustavampaa kuvaa löytyny :D sun kameralla on selkeesti jotain mua vastaan…

  1. Rhia says:

   Olivia – ehkä se vika on ennemmin kuvaajassa mä luulen :D toi oli ainoa kasvokuva sinusta mitä kamerasta löytyi. Eikä tuo nyt niin paha ole, isäntä saa musta jatkuvasti aikaiseksi semmosia mestariotoksia että siinä jää mikä hyvänsä toiseksi, esimerkkinä vaikkapa ensimmäinen kuva tästä vanhasta postauksesta viimekesältä… ;)

Comments are closed.