Colour of the day: warm peach


Töitä töitä eikä hauskaa ollenkaan. No ei vais, on tänään hauskaakin ollut. Kävimme naisporukalla syömässä ja vaihtamassa kuulumisia. Ensin Zarillossa vitosen hampurilaiset ja sitten O’Connell’sissa jälkkäriä ja kahvia ja vähän lautapelejä. Jätin muut vielä pelailemaan ja lähdiin kotiin puoli yhdeksän maissa. Kiitos kaikille neideille taas mukavasta illasta.

Mineraalimeikki-testini etenee hitaasti mutta varmasti. Viikonloppuna aloitin testaamalla yhtä väriä puoleen kasvoista ja toista väriä toiseen puoleen enkä tullut hullua hurskaammaksi. Päätin tehdä sitten sen tehokkaimman ja varmimman testin eli käyttää jokaista sävyä yhden päivän aamusta iltaan. Eilen päivän väri oli Blondie ja tänään se on Warm peach. Blondie tuntui aiheuttavan varsinaisen blondi-päivän sillä kaikki tuntui menevän eilen pieleen tai muuten vaan väärin. Peiteaine on yllättäen hieman liian vaaleaa ja muodostaa nenänpieliin mukavat valkoiset raidat vaikka häivyttyy muualla hyvin. Sen lisäksi tulostimen muuntaja paukahti rikki, tavarat putoilivat käsistä ja sitä rataa. Paska maanantai. Tänään on onneksi mennyt vähän paremmin.

IN ENGLISH
Work work and no fun at all. Well, we did have little bit of fun today. Me and couple other local bloggers got together for meal and chat. First we had cheap hamburgers in tex mex-style restaurant and then dessert and coffee in irish bar. I left others playing board games and left home half past eight. Thanks girls for a fun evening.

My mineral make up-test is proceeding slowly. I started on weekend by applying one shade on other half of my face and another shade on the other half. Didn’t notice any difference so I decided to do the ultimate test by using one shade at the time whole day at work. Yesterday my shade was Blondie and today it was Warm peach. Blondie seemed to create blondie-moments whole day. Everything seemed to go wrong some way. Cover up was surprisingly too light creating light streaks around my nose. In addition to that our printers power transformer made awful noise and got broke. I kept dropping things and all sorts of lovely stuff. Shitty monday. Today has been bit better.

Miesten rusetti – kirpputori
Rintakoru – Shrewd, Dorking Englanti
Shifonkipusero – Tesco, Gatwick Englanti
Villasekoite-neule – Turnover, Stockmann

Men’s bowtie – thrifted
Brooch – Shrewd, Dorking England
Chiffon blouse – Tesco, Gatwick England
Wool mix knit – Turnover, local department store

Hame – Fida Outlet
Sukkikset – Marks & Spencer
Kengät – Ellos

Skirt – thrifted
Tights – Marks & Spencer
Shoes – Ellos

Päivän sävy: Warm peach
Ehkä pikkuisen liian kellertävä.
Huomatkaa vaaleat raidat nenän pielissä ja huulten ympärillä.
Luulen että pitää hankkia hivenen tummempi cover up.

Colour of the day: Warm peach
Maybe a bit too yellowish
Notice light streaks around nose and lips.
I think I might have to get a bit darker cover up.

Kenkärakkaus <3>

5 euron hampurilainen
5 € hamburger

Dreamer Kaye
Tilaa kahvia vaikkei juokaan sitä.
Orders coffee even though she doesn’t drink it.

Viskijäätelöä ja karhunvatukoita
Whiskey ice cream and blackberries


Noora & Jossu
Noora keksi tänään uuden värin: lilertävä.
Jossu osaa Menolipun säännöt ulkoa
(tai ehkä se keksi puolet, mene ja tiedä.)
Noora invented a new colour today: lilacish.
Jossu knows all the rules for Ticket to ride by heart
(or maybe she invented half of them, who knows.)

Molly Moll
Tunnetaan myös intiaani-nimellä: Juo-muiden-kylmät-kahvit.
Also know with indian name: Drinks-others-cold-coffee.

Mukana menossa myös Maria the Paparazzi ja
Jenna the Quiet One (kuvia ei saatavilla).
Featuring also
Maria the Paparazzi and
Jenna the Quiet One (no photos available).


***EDIT – Unohdin liittää tän eilisen teema-biisin joten tässä se tulee. Nauttikaa***