Pink & Blue

on

Tein aamulla virhearvion ja laiton päälle mekon (ja sukkikset vaikka jo ehdin taannoin rehvastella että sukkiksia en enää ennen syksyä käytä). Keli olisi kuitenkin vaatinut jotain vähän lämpimämpää. Tuuli oli järkyttävä ja alkuillasta alkoi vielä sataa vettä. Muutenkaan olo ei ollut tänään kehuttava. Pakkomielteestä johtuen halusin pukea tänään pinkin kimallevyön ja siihen mätsäävät asusteet. Pinkki ja sininen, jei vai nei?

IN ENGLISH
I made a mistake in the morning when wearing a dress (and tights even though I already bragged that I’m not going to wear tights before next autumn). Weather would have required something warmer. Wind was awfull and early evening brought rain. I haven’t been feeling quite right today anyway. As a silly fixation I had to wear the fuschia pink glitter belt with matching accessories. Pink & blue, yay or nay?

3 Comments

 1. nooruska says:

  JEI! Mekko on aivan ihana samoin pinkki vyö ja pilkulliset sukkikset. Mitä ihmettä täällä blogosfäärissä pauhataan; Suomen suvi alkaa juhannuksena ;-). Sit voi olla puoltoista kuukautta paljain säärin.

 2. Petriina says:

  Puoltoääni kyseiselle väriyhdistelmälle ! Ihanan raikas jotenkin.

  1. Rhia says:

   nooruska – Kiitos :D Mekko on itse tehty, vyö Jankan kirppikseltä (joka on Hervannassa), sukkikset Halpa-Hallista. Vakavasti puhuen, normaalisti olen tarjennut ilman sukkiksia maaliskuusta loka-marraskuulle. Mutta tässä on havaittavissa selkeä muutos nyt kun olen siirtynyt enemmän housuista hameisiin ja mekkoihin. Enää ei näemmä pysty tekemään niin. Ja olihan tuossa se lämmin kausi kun sukkisten käyttö oli pakko lopettaa tai paistui :)

   Petriina
   – Kiitos, en ollut yhdistelmästä ollenkaan varma mutta päässä pieni ääni sanoi että pakko pistää kimallevyö :D

Comments are closed.