Kuvaamossa / In Photograph Studio

Nonni, turnyyripuku on valmis ja valokuvat on kuvattu. Hämmästyksekseni Atelieri O. Haapalan Saara piti enemmän leijonankesyttäjän asustani joten pääkuvat otettiinkin sen kanssa (ja niistä tuli tosi hienoja). Suostuttelin Saaran ja Marcon kuitenkin kuvaamaan minut pikapikaa myös turnyyripuvussa koska “ompelin sen sormet verillä” (ainakin melkein). Lopuksi Anna vielä pikaisesti nappasi minulle kuvan turnyyripuvusta. Olipa varsin hauska päivä.

IN ENGLISH
Well, bustle gown is now finished and photographs taken. To my huge surprise Saara from Atelieri O. Haapala liked more of my liontamer outfit so the main photos were taken with that outfit (they turned out really nice). After that I talked Saara and Marco into quickly taking couple photos of me wearing the bustle gown since I made it “with my fingers bleeding” (almost). And finally Anna took couple snap shots of me wearing it. It was great fun.


Gibson  Girl – Anna


Mr Charming – Lassi

13 Comments

 1. Ulrika says:

  Oioi, niin hieno <3 Tää kuuluu selvsäti niihin asuihin, joissa kuuluu pyörähdellä puolison edessä ja kysyä "does my bum look big in this?" :)

  1. Rhia says:

   Ulrika – Kyllä, juuri niin :D Täytyy sanoa että tuolla kuvaussessiossa oli muutama muukin todella upea turnyyripuku joita katselin kadehtien (odotan innolla Haapalan kuvia, mutta niissä kuulemma kestää jonkin aikaa). Mutta nyt kun on tehnyt yhden puvun on sitten vähän helpompi jatkaa seuraavaan kun tietää missä onnistui ja missä meni vikaan. Ideoita seuraavaan turnyyripukuun on jo vaikka millä mitalla.

 2. Majayna says:

  Voi, tuosta puvustasi tuli niin hieno! Olet kyllä tosi taitava. Itselläkin on mielessä, että joskus vielä teen jonkun isompitöisen historiallisen puvun. Kun vain olisi aikaa (ja viitseliäisyyttä siihen kaavoitukseen…se ei kuulu lemppareihini). Ja kun vielä löytyisi käyttöä sille puvulle, mutta missä ihmeessä minä pitäisin jotain niin hienoa :)

 3. You look amazing. I love the jacket. All the little details like the ribbon down the front of the jacket and the fringing on the skirt make it really special.

 4. Petriina says:

  Aivan upea tuo puku !

  1. Rhia says:

   Majayna – Kiitos :D Eihän minullakaan tälle puvulle varsinaisesti ole mitään sen isompaa käyttöä mutta olen aina haaveillut turnyyripuvusta. Ehkä se pitää ajatellakin niin päin että kun se puku on olemassa niin niitä käyttötilanteitakin saattaa alkaa ilmaantua ;) Harrastushan se on siinä missä postimerkkeilykin.

   Camelia Crinoline – Thank you sweetie. Jacket did turn out nicely, and in the end it was actually rather easy to make (after I managed to get the pattern right). This was pretty much the first time I used underlining instead of regular lining and I have to say that I do prefer sewing underlining. Making a separate lining is pain in the you-know-where ;)

   Petriina – Kiitos :D minustakin se onnistui hienosti (tosin kun näin kuvauksissa ne muut upeat turnyyripuvut iski pieni kateudenpoikanen ;) )

 5. Sanski says:

  Looking damn good! :D Aivan mahtavan näköinen, nyt kun saisin vielä itsestäni irti samanmoisen projektin.

 6. RautaNeito says:

  Vautsi kun tuli hieno puku! :) Onko tuolla muuten miten hankala istua?

 7. Erittäin komeaa! Nyt vain virallisia kuvia odottelemaan. :)

 8. AnneVee says:

  Mahtava peräsin!

  1. Rhia says:

   Sanski – Hiljaa hyvä tulee ;) Tai ehkä sun pitää ottaa tavotteeksi joku tapahtuma mihin sitten pykäät turnyyripuvun. Näen jo sieluni silmin sun puvussa mustavalkosta raitaa tai ehkä punamustaa…

   RautaNeito – Kiitos! No ei oikeastaan koska tuo valaanluuturnyyri jää istuessa sen verran ylös että ei haittaa istumista oikeastaan ollenkaan. Vähän pitää vaan muistaa hameesta nykäistä ylöspäin ettei kangas jää kiristykseen pepun alle.

   Magdalena Hai – Komeaa kyllä ;) Mutta täytyy sanoa että ne leijonankesyttäjä-kuvat onnistui ehkä vielä paremmin kuin tuo turnyyri-hommeli. En millään malttais kyllä odottaa valmiita kuvia.

   AnneVee – Kyllä, ja pulleat purjeet ;)

 9. prefecta says:

  Erikoinen väriyhdistelmä mutta valtavan upea kokonaisuus! Olen ylpeä sinusta!

  1. Rhia says:

   prefecta – Kiitos :D Tuossa vihertävässä kankaassa on itseasiassa savunsinisiä kapeita raitoja, siksi valitsin helmaan savunsinistä. Ne raidat vaan on niin kapeita että eivät oikeastaan erotu kuin aivan läheltä katsottuna. Tässä kuvassa näkyvät vähän paremmin.

Comments are closed.