Blue and gold


Loppuviikko ja
viikonloppu tulee olemaan aika haipakkaa. Tässä kuitenkin pieni kurkistus siihen mitä ompelupajalla on valmistumassa. Hieman kiirettä pitää sillä puolet on vielä tekemättä ja sen pitäisi olla käyttövalmis jo lauantaina. Onneksi rakenteet eivät ole monimutkaisia, joskin osa hieman aikaavieviä =)
Palaan aiheeseen jahka juttu on käytössä.

Olen jemmannut tuota kangasta kolme vuotta.
Nyt se pääsee vihdoin käyttöön.

I’ve been stashing that fabric about three years.
Now finally something is coming out of it.


IN ENGLISH
Rest of
the week and weekend will be rather busy. However here is some sneak peek of what is going on on my workspace. It’s going to go on rather tight schedule, because half of it is still in the making and it should be ready and in use on saturday. Fortunately it’s not very complicated, though some bits of it are tad slow to make. I will return to this issue when product is in use.