Kurkistus / Little peek

Nopeimmat saattoivat jo Cherisen blogista lukaista että olimme maanantaina tekemässä pientä photoshoottia Toijalassa. Ilma oli kuin morsian joskin allekirjoittanut yritti pysytellä varjossa mahdollisen auringonpistoksen varalta. Onnistuin, jee! Kesän 2011 tilanne: Rhia 1 – Aurinko 0.

Olen tässä alkukevään tuskalla muiden töiden ohessa vääntänyt jonkinmoista omaa mallistoa ja voin ilokseni ilmoittaa että mini-sellainen on tulossa. Tässä vähän esimakua. Iso kiitos malleille, kuvaajalle, auton lainanneelle taholle ja supportista kiitos Cheriselle. Pysykää kanavalla, lisätietoja mallitosta tulossa lähiaikoina.

IN ENGLISH
Fastest of you might have already notice from Cherise’s blog that we were doing a little photo shoot in Toijala on monday. Weather was pretty as a bride, allthough I tried to stay in shadows to prevent sunstroke. I managed on my task, yay! Summer 2011 stats: Rhia 1 – Sun 0

I have tried to, inbetween other work stuff, squeeze out some sort of collection of mine. I am now happy to announce that mini collection is coming. Here’s a little sneak peek for you. Huge thank to my models, photographer, person who let us use the car and for support to Cherise. Stay tuned, more info about the collection coming soon.

Both photos by me

8 Comments

 1. superheidi says:

  Wow, I am gasping for breath looking at that red skirt. Great pictures!

  1. Rhia says:

   superheidi – Thank you :D Later there will be more photos, taken by the photographer.

 2. SalSaDesign says:

  Upeaa menneen ajan glamouria! Oma mallisto, vaikka minikin sellainen, on huikea asia. Uteliaina jäämme odottamaan maagista mallistoa :)

  Salla

 3. Vaaleanpunainen pallopaita on muuten aivan supersöpö. <3

 4. Suvi says:

  Voi miten ihanan näköistä! Onnea mallistolle, ja toivottavasti saamme vielä nähdä laajemmankin kokoelman.

  1. Rhia says:

   Salla – Osa mallistosta on reproa, eli tehty aitoja vanhoja kaavoja hyödyntäen, siksikin varmasti sitä mennyttä aikaa kovasti henkii :)

   Magdalena Hai – Eikö vain olekin :D isojen pallojen lisäksi siinä on pikkiriikkisiä pilkkuja jotka eivät tuosta kuvasta vielä erotu. Itselläni on pääsiäispostauksessa samalla kaavalla tehty paita, ilman kaulusröyhelöä.
   PS. Luuppi saapui tänään. Olen ihan lumoutunut ja tihrustelen kaikkea sen läpi. Kiitos :D

   Suvi – Kiitos, tarkoituksena on että suosikeiksi muodostuvat mallit pysyvät tuotannossa pidempään ja mallistoa täydennetään uusilla malleilla sitä mukaan kun ehdin niitä suunnitella/tehdä. Osa tuotteista tulee olemaan yksittäiskappaleita (vain 2-4 kpl kutakin väriä/laatua/kangasta) mutta osalla sitten isompi valikoima kokoja ja myöhemmin värejäkin.

 5. Piipukka says:

  AIVAN I-H-A-N-I-A!! <3 Ja ihan hurjaa suunnitella ja tehdä omaa mallistoa kaiken muun ohella! Jos innostut laajentamaan malliston kokoa ja/tai kappalemääriä, voitais kattoa bisnesmahdollisuuksiakin ;) Olen itsekin vaiheessa oman bisnekseni suunnittelussa ja käynnistämisessä korkealaatuisten vaatteiden markkinoinnin parissa. :) Keep going good work!!

  1. Rhia says:

   Piipukka – Kiitos :) Pidetään mielessä. Toistaiseksi tuotanto tulee olemaan verrattain pientä koska ainakin tässä vaiheessa haluan valmistaa tuotteet itse. Mutta ikinähän ei tiedä minne elämä ja kohtalo vie.

Comments are closed.