Mitään en oo ostanu, enkä osta

on


Mullahan ei
ole koskaan tapana tilailla nettikaupoista mitään enkä muutenkaan ikinä shoppaile vaatteita enkä varsinkaan kenkiä. Kenkien ostaminen on yhtä tuskaa. Onko taas pakko hankkia uudet kengät rikkimmenneiden ainokaisten tilalle? Vastahan mä kaksi vuotta sitten ostin viimeksi kengät! Mielenhäiriössä varmaankin yllätinkin itseni tilaamasta Elloksen valikoimista nämä. Ja ihan vain sen vuoksi että -50% ale-kuponkia nyt vain ei voi jättää käyttämättä. Epäitsekkäänä ja anteliaana ihmisenä yritin ensin tarjota alekuponkia isännälle kenkähankintoja varten, mutta hän vaati minua käyttämään sen omiin kenkiini. Nyt vain odotellaan postisetää saapuvaksi.

IN ENGLISH
I never ever buy anything from online-shops. And I never ever do any shopping for clothing, and definetly not for shoes. Buying shoes is pure agony to me. Do I have to buy new shoes to replace these broken ones? I just bought shoes two years ago! I must have been insane when I surprised myself doing an order from Ellos. These. And only because you just can’t leave -50% off -voucher unused. As a unselfish and generous person I tried to offer it to my boyfriend for his shopping, but he insisted me to use it for my own shoes. Now we just wait for the postman.