Alkusyksyn lempparit pienemmissä puitteissa

on


Vettä sataa
ja on kurjaa. Lehdet kellastuu ja aamuisin on rapsakan kirpeä ilma.
On aika kaivaa lempparit kaapista ja tuudittautua syksyyn mukavuusvaatteissa. Alkusyksyn suosikit näet tässä.

Alekorista alkukesällä bongatut Marco Tozzin violetit kengät ovat melkein kuin korkkarin ja nilkkurin rakkauslapsi. Korkeasta korostaan huolimatta ne ovat jalkaan pehmeät ja mukavat. Pinta on mukautuvaa nahkaa ja korossa askelta pehmentävä anti-shock. Käyvät yhtä hyvin niin pirteänväristen sukkien kuin hillitympienkin sävyjen kanssa. Muuten niin täydellisten kenkien nauhojen kohdalla kenkien suunnittelija taisi tehdä aivopierun. Ällölila nauha menee joskus vaihtoon kun löydän sille sopivan korvaajan.

Marco Tozzi – love at first sight

Kesävaatteilla pärjää vielä mutta viileisiin aamuihin ja koleisiin sadepäiviin vaatii kesäinen pusero jotakin lämmittävää päälle. Savunsininen verkkatakkimainen pusakka on pehmeä ja mukava vetää päälle sporttisemman mutta myös siistimmän asun kanssa. Kaksipuoleiselle vetskarille en ole vielä keksinyt funktiota näin lyhyessä pusakassa ja kaavoitus on vähän pielessä. Mutta mitäs pienistä kun pidän kuitenkin pusakan väristä ja kankaan pehmeydestä.

Smokeblue jacket – comfy and cosy

Uusin tuttavuus ja syysrakkaus on kissarannekoru jonka alkuperäiselle omistajalle se oli liian lyhyt. Niinpä lunastin sen itselleni ja fiksasin ranteeseeni sopivaksi. Kissikuvat ovat söpöjä ja rannekoru kohtalaisen uniikkia mallia. Ja jo ensimmäisenä päivänä ranteessa se herätti ansaittua huomiota <3

Kitties in a row

Vielä kun saisi uuden tukan, kauniin pitkän neuletakin ja lämpimän syystakin niin elämä alkaisi olla mallillaan. Persauksenvärinen myssy on vielä vaiheessa, mutta valmistuu pikkuhiljaa. Kuvista päätellen en olekaan odotusten mukaisesti levinnyt rajojeni ulkopuolelle kesän aikana vaan päinvastoin kutistunut hieman entisestä. Pojot kotiin!

PS. Käsivarret on vieläkin kipeät tankotanssista =)

***EDIT – Rannekorusta on tullut paljon kommentteja. Kiinnostuneille tiedoksi että sitä ja muita ihania koruja myy Paraphernalia. ***

IN ENGLISH
It’s raining
and miserable weather. Leafs getting yellow and mornings are crispy and cool. It is time to dig in to your wardrobe and find your favourite clothes. My favourites for this beginning autumn you find here.

Outfit this week.
Check that booty! Have I lost weight or what!?
Blouse – thrifted
Trousers – Moda Aukia

I found lilac Marco Tozzi shoes from reduction basket in early summer. They are almost like love child of highheeled shoes and ankle boots. Despite of high heel they are comfy to wear. They are genuine leather and has anti-shock in the heel. They go together with bright coloured socks but also with more toned down colours. Shoes are perfect but I think the designer made a brain fart when designing laces. Ugly bright lilac laces are going to be replaced when I find proper new ones.

You can still wear some of your summer clothes but in the morning and on rainy day you need something to stay warm. Smokeblue jacket is soft and comfy to wear with sporty outfit, but also with more stylished outfit. I still don’t know the purpose of this two way zipper on so short jacket and it doesn’t fit very good, but I still like the colour and soft material.

Newest autumn love is kitty-bracelet which wasn’t suitable for the previous owner. So I bought it from her and fixed it long enough to fit my wrist. Kitties are cute and design is unique. And already on first day when I was wearing it, it got the attention it deserved <3>

Outfit last week
I have definetly lost some weight.
Silk blouse – thrifted
Top under – Tesco, England
Jeans – Lindex
Shoes – Marco Tozzi from local supermarketNow all
I need is new hearcut, long cardigan and warm autumn coat and then my autumn is pretty much perfect. My arse-coloured beanie is still on the making, but it’s getting there. Based on the photos I haven’t gained any weight during summer, on the contrary, lost some. Way to go!

PS. My arms are still sore from the poledancing =)

***EDIT – I have recieved lots of comments about the kitty-bracelet. For all interested, Fauna Cats Bracelet is sold by Paraphernalia. ***