Havuja perkele eli miten tehdään morsiamia

on


Siitä on
vierähtänyt jo useampi vuosi kun minut on kutsuttu häihin. Lähes kaikki ystäväni ovat sitä ikäluokkaa että häät on jo juhlittu ja uusintakierrokselle ei kukaan ole lähtenyt (mikä sinänsä ei ole huono asia). Siksi olinkin erittäin innoissani kun postista putkahti kutsu ystäväni M:n häihin. No eipä häitä ilman polttareita. Siinä osasyy blogin hiljaisuuteen tänä viikonloppuna. Nämä eivät nimittäin olleet mitkä hyvänsä polttarit vaan juhlia jatkettiin kokonaista kaksi päivää.

Tapahtumavyöry alkoi perjantaina iltapäivällä jolloin juhlakalu yllätettiin työpaikaltaan kynsienlakkaus-puuhista (ei, hän ei ole töissä kynsisalongissa). Juhlapaikalle hän saapui tyylikkäästi viimeisimmän muodin mukaan pihlaja-kruunuun ja vihreisiin kumppareihin puettuna. Iltaan sisältyi perinteinen havuilla ja muilla kasveilla höystetty morsiussauna taikoineen, uimista kylmässä vedessä, hotwingsejä, mansikkamargaritoja ja Love Teasersin seksiväline-esittelyä. Jos joku ei tiedä niin morsiussaunaan sisältyy mm. morsiamelle tehty erikois-istuin joka sisältää mm. havuja ja kiviä. Mukavaa! Kamera-teknisistä syistä illan kuvat eivät ole julkaisukelpoisia (Joo, kyllä mä osaan valokuvata. Oikeesti). Morsian ei juuri osannut epäillä että homma ei suinkaan päättynyt tähän.

It’s been several years since I’ve recieved invitations to weddings. Almost all of my friends are at the age when you’ve already had one wedding and no-one has started a second round (which isn’t a bad thing). So I was very excited when I recieved invitiation for the wedding of my friend M. Well, weddings also means hen night. That is one reason why my blog has been silent this weekend. This hen night wasn’t any ordinary hen night, it lasted for two days.

All started on friday afternoon when bride was picked up from her work, where she was putting nailpolish on (no she does not work in nail salon). She arrived to the party location wearing fashionable rowan crown and green wellies. Evening included traditional finnish bridal sauna with pinetree branches and bridal magic, swimming in cold pool, hotwings, strawberry margaritas and sex toy-party from Love Teasers. Traditional finnish bridal sauna includes special seat for bride filled with pinetree branches and little pebbles. Comfy! Let’s just say photos are not published due to camera-technical reasons. (Yes, I know how to take photographs. Really.) Bride didn’t quite realize that this wasn’t all of it.

Morsiamen yllätykseksi jatkoimme juhlistamista seuraavana aamuna heti aamupalan jälkeen ja suuntasimme kohti 7th heaven- tanssistudiota jossa meille oli varattu tankotanssi-tunti. Pakko todeta että tästä lähtien arvostan tankotanssijoita enemmän kuin ennen. Homma on huomattavasti raskaampaa ja hikisempää kuin luulisi. Mutta hiton hauskaa se silti oli! Voisin jopa kuvitella meneväni ihan oikeasti tankotanssi-kurssille.

As a surprise to the bride, we continued partying next morning right after breakfast and headed to the 7th heaven-dance studio (in finnish only). We were supposed to have pole dancing-lesson there. I have to admit that from now on I value pole dancer’s skills much more than before. It is much more physical and sweaty job than you think. But damn it was fun! I could even imagine myself on actual pole dancing-course.

Morsiamelta näytti sujuvan tankotanssi varsin mallikkaasti.
Bride seemed to be rather good at pole dancing.

Tankotanssin jälkeen oli pakko vähän tankata joten suuntasimme kohti ruoka-täydennyksiä. Energiaa tarvittiin sillä seuraava kohde oli Varalan urheiluopisto, jossa käyttöömme oli varattu varsin omintakeinen kulkuneuvo = kirkkovene. Soutumatkana oli Varalasta Alarantaan ja takaisin. Vastoin kaikkia odotuksia en saanut rakkoja käsiin vaan perseeseen. Miten hitossa voi saada rakon perseeseen, kysyn vaan? Ilmeisesti varsin helposti.

After pole dancing we had to get some more energy so we headed for food. It was much needed because our next target was Sports Institute of Varala. They had rather unique transportation waiting for us = church boat. In old times church boats were used to transport people to church, which were quite often located on an island. Against all odds I didn’t get any blisters on my hands from rowing, but to my butt. How the hell can you get blister on your arse, I ask? Apparently rather easily.


Hikisen soutureisun jälkeen piti suuntaaman kotiin valmistautumaan iltaa varten. Olin lupautunut hoitamaan morsmaikun illan asustuksen joten valmistautumisaikaa oli kaksi tuntia ennen työhuoneelle suuntaamista. Tavoilleni uskollisena olin hivenen myöhässä, oma meikki kesken ja tukka laittamatta. Morsian kuitenkin saatiin juhlintakuntoon ja sitten viimeisteltiin vielä allekirjoittaneen pärstävärkki ja kuontalo (kiitos kampauksesta polttarivieras M:lle =) Juhlatamineissa suunnattiin jälleen syömään ja sen jälkeen vielä hieman bilestämään baariin.

After sweaty rowing trip we headed home to get ready for the evening. My task for the evening was to create make up and outfit for the bride. I had two hours to get ready before that. Faithful to my habbits I arrived to my work space a bit late and my own make up and hair were unfinished. With the help of one party member we managed to get bride ready and then we finished my make up and hair (thanks to the hen night party-member M for the hair =) In our posh clothing and make up we headed towards the restaurant to eat and after that some partying in a bar.

Illan asu ja jo hieman elähtänyt juhlija klo 3:30 AM:
Toppi & hame – omaa tuotantoa
Sulkapanta- Bethany Lorelle, Etsy.com
Käsilaukku – mummun vanha
Kengät – Seppälä
Korut – kirppis & H&M

Outfit of the evening and a bit shabby party-animal 3:30 AM
Top & skirt – my own production
Feather head band – Bethany Lorelle on Etsy.com
Handbag – grandmothers old
Shoes – Seppälä
Jewelry – thrifted & H&M

Morsmaikku burleski-henkisessä ilta-asussa:
Mini-silinteri, iltalaukku & sakettitakki – Evil Dressmakerin salaisista varastoista
Meikki – Evil Dressmaker
Kampaus – Polttarivieras M

Bride in burlesque-themed outfit:
Mini- top hat, purse & morning coat – from the secret storages of Evil Dressmaker
Make up – by Evil Dressmaker
Hair – by the hen night party-member M

Tapahtui loppuillasta:
Morsian laulaa “Hopelessly devoted to you”
Pirun hyvin se veti =)

Later in the evening:
Bride singing “Hopelessly devoted to you”
Did that damn good =)

Viikonloppu oli erittäin onnistunut ja kiitän vielä omasta puolestani mukavaa seuruetta siitä että poskeni, käsivarteni ja persaukseni ovat kipeät. Häissä nähdään kuka parhaiten nauraa =P

Weekend was a success and once more I have to thank these lovely people for making my cheeks, arms and arse hurt. We’ll see in the wedding who laughs longest =P