Ilmaista hupia

on


Olen luultavasti
jo kyllästymiseen asti mainostanut asuinkompleksimme kierrätyshuonetta. Nyt aion tehdä sen taas. Kierrätyshuone on siis paikka jonne kaikki talon asukkaat voivat viedä ehjää tavaraa joille heillä ei enää ole käyttöä. Sinne voi viedä vaatteita, astioita, kirjoja, laukkuja, kenkiä, leluja, muuta pikkutavaraa ja jopa pieniä huonekaluja. Kierrätyshuone ei maksa mitään ja sieltä saa ottaa ilmaiseksi mukaansa jos jotakin kiinnostavaa löytää. Edellytyksenä on että huone pidetään siistinä ja tavarat järjestyksessä. Itsekin olen vienyt sinne silloin tällöin jotakin. Enemmän olen kuitenkin hakupuolella. Kierrätyshuoneesta löydettyjä ovat mm. tämä karvahattu, tämä valkoinen baskeri sekä tämä vihreä villakangastakki. Tällä kertaa haaviini tarttui ruskeasävyinen täkänä äidille (joka keräilee täkänöitä) sekä itselle hienoa kimaltavaa kangasta. Eläköön kierrätys!

*** EDIT – Mut voi nykyään bongata myös Tampere Street Style-sivulta.
PS. Tekstistä huolimatta en ole muuttunut viemäriksi =) korjausta odotellessa.


IN ENGLISH
I have propably advertised way too many times the recycling room in our apartment building. But I’m about to do it again. Recycling room is a place where all tennants in this house can take stuff they don’t need/want anymore (no rubbish!). You can bring there clothes, kitchen ware, books, bags, shoes, toys, other small items and even small furniture. It doesn’t cost anything and you can take as much stuff for free if you find anything interesting. Even I took some of my old clothes there. However, I am mostly picking up stuff than droppin off. For example this furhat, this white beret and this green wool coat are from there. Today I found two-toned täkänä (=traditional finnish double cloth-textile) for my mum (who collects those) and lovely shiny fabric for myself. Long live recycling!

*** EDIT – You can also see me now on Tampere Street Style-page.
PS. Despite of the text, I haven’t turn into a sewer =) waiting for correction.