Kun on pakko, niin on pakko…

on


Shoppailu on
jäänyt viimeaikoina aika vähiin, alennusmyynneistä huolimatta. Mikä ei sinänsä ole ollenkaan huono asia (kai). Helsingissä kesälomareissulla melkein pakon sanelemana tuli tehtyä muutama hankinta. Kun tekee mieli jotain pientä nättiä ja kohtuuedullista on paras käppäillä Accessorize’en. Sieltä löytyy lähes aina jotakin. Tällä kertaa helteinen päivä “pakotti” etsimään hel
lehattua. Alerekissä niitä sopivasti oli tarjolla useita erilaisia, paperista valmistettuja. Heräteostona lähti kassalta mukaan kiinalainen lakka-viuhka. Molemmat erittäin tarpeelliset tavarat tuulettomassa kesäkelissä (muistakaa se mun olmi-iho). Siinäpä ne aleostokset. Toistaiseksi.

IN ENGLISH
Despite of the reduction sales I haven’t bought much stuff lately. That isn’t nesessary a bad thing ( I think). On our trip to Helsinki I made some shopping, for real need. When you feel like buying something small and nice with reasonable price, you better go to Accessorize. That never fails. This time hot sunny day “made” me look for summer hat. And there was plenty at reduced price, made of paper. And I also grabbed lovely chinese lacquer fan. Both very useful on that warm day (don’t forget my pale skin). That’s it, for the summer sales. For now.

Hattu jonka huolto-ohjeissa kiellettiin käyttämästä sitä sateella.
Hat with care instructions saying “Do not wear in rain”.