Jos et osaa, feikkaa

on


Vajavaisuuksia on
hyvä paikata muilla avuilla. Kuten järkevän postausaiheen puuttumista voi paikata ironisella herjanheitolla ja epätarkkoja kuvia näppärällä pikkusievällä kuvankäsittelyllä
. Samaan tapaan vartalon vajavaisuuksia voi paikata feikkaamalla. Vyötärön vararenkaan voi häivyttää vetämällä vatsaa sisään tai käyttämällä vyötäröltä löysiä toppeja. Pohkeiden paksuutta voi peitellä käyttämällä ns. boyfriend-farkkuja. (Siinä muuten muoti-ilmaisu jota en oikein voi ymmärtää. Ennen ne olivat ihan vaan löysät farkut. Tää menee samaan kategoriaan vyötärövyön kera.) Meikitön naama häivytetään kuvan epätarkkuudella ja bad hairday pistämällä ponnari tai saparot. Huomio topin halpis-merkistä siirretään muualle laittamalla samaan kuvaan Steve Maddenin clutch, joka löytyi kirppikseltä 3,5€ hintaan. Joo, siinäpä se tällä kertaa.

IN ENGLISH
It is good to patch flaws with other assets. Like lacking of sensible post-issue can be patched with ironic jokes and blurry photos can be repaired with cute photoshop-treatment. Same way you can fake your body flaws. Floating aid around your waist can be faded away with loose top or squeesing your belly in. Thickness of your calfs can be hidden with so called boyfriend-jeans. (Btw, that is fashion-expression that I don’t get. They used to be just simply loose jeans.This goes to the same category with waistbelt. Sorry, that post is only in finnish.) Face without makeup can be faded with blurry photo and bad hairday with ponytail or two. Attention can be moved from cheap brand top to elsewhere by putting Steve Madden clutch in the same photo (got it from flea market with 3,5 €). Yup, that’s all for now.

Kirpputorilöydöt parin päivän takaa.
Kiitos ihanille Nooralle ja Elinalle seurasta.

Fleamarket finds couple days ago.
Thanks for lovely Noora and Elina for the company.

Päivän asu viimeviikkolta:
Löysät farkut – Evil Dressmaker
Toppi – Seppälä
Kengät – ei jaksa muistaa

Outfit of the day from last week:
Loose jeans – Evil Dressmaker
Top – Seppälä
Shoes – can’t remember

Tänään kirppislöytö in äksön
-tuunattu pikkurusetilla
Samat jumitus-farkut
Espadrillokset – Hobby Hall
Rannekoru – Snö of Sweden
Hopeinen kaulakoru – Evil Dressmaker

Today fleamarket find in action
– pimped with small bow
Same jeans than above
Espadrillos – Hobby Hall
Bracelet – Snö of Sweden
Sterling silver necklace – Evil Dressmaker