Kadotin ja löysin / Lost and found

on

Hukkasin kirppiksen. Muutama viikko sitten olin menossa Jankan kirppikselle. Mutta kirppis oli kadonnut. Lopullisesti, kuvittelin. No sitten kun autoni jäätyi jouduin käyttämään bussia ja huomasin bussireitillä kyltin: Jankan kirppis. Ajatelkaa miten huomaavaista, olivat muuttaneet lähemmäksi kotiani. Loistopalvelu. Nyt voin poiketa siellä vaivattomasti vaikka joka päivä matkalla töistä kotiin.

IN ENGLISH
I lost a flea market. Couple weeks ago I was going to one local flea market. But it was gone. For good, I thought. But when my car got frozen I had to use the buss and noticed flea market sing along the buss route. How thoughtfull was that, to move closer to my home. Brilliant service. Now I can drop by every day on my way home.


Päivän löydöt yhteensä 2,80 € – ihania keväisiä värejä /
Finds total 2,80 €  – lovely spring colours

4 Comments

 1. SalSaDesign says:

  No on kyllä keväisen makeet värit, makian ihanaa. Tuo piparkakkureunainen houkuttelee ja helmirintakoru häikäisee, loistavia löytöjä!

  1. Rhia says:

   SalsaDesign – mietin tuossa että kun noi näyttää niin kauniilta niin laittaisko ne vaikka lasipurkkiin hyllyn reunalle niin vois ihailla niitä joka päivä :) eihän tuota nauhaa raaski edes käyttää!

 2. Petriina says:

  Ihanat löydöt ! Varsinkin tuo rintakoru on hieno !

  1. Rhia says:

   Petriina – Niin minustakin, hassua miten nuo saman päivän löydösten värit sopivatkin niin hyvin yhteen. Rintakoru maksoi vain euron, oli siis todellinen löytö.

Comments are closed.