Evilin kesämanikyyri

on


Nyt kun
jalat on hoidettu kesäkuntoon piti tietysti käsillekin tehdä jotain. Kesäloman kunniaksi kynsiin tuli kesäinen manikyyri. Mavalan Riga kynnellä ja Mavala Izmir kärjissä. Pinnalle ohut kerros L’Orealin ikivanhaa JetSet-lakkaa nro 200. Kärkiin strassikoristeet ja päälle LCN pikalakka. Eiköhän se lomafiilis jo vähitellen tule =)

Yks juttu: kysyn vaan että mikä neronleimaus on se että sateella vahataan kerrostalon käytävät? Eikä missään mitään varoituskylttejä liukkaasta lattiasta. Arvatkaa kuka tuli sateella kotiin märissä kengissä eikä huomannut liukasta juurivahattua lattiaa rappukäytävässä! Arvatkaa kuka kaatui hissin eteen ja lähes löi päänsä seinän kulmaan! Arvatkaa kenellä on nyt kipeä lonkka ja olkapää! Hiton typerät siivousfirmat!

IN ENGLISH Now when feet are treated for the summer I had to do something for the hands aswell. For my holiday I created summery french manicure. Mavala Riga on the nail and Mavala Izmir on the tip. On top of those thin coat of old L’Oreal JetSet nailpolish no 200. Embellished with nail art stickers and covered with LCN super hardener. I think the holiday feeling is about to arrive =)

One more thing: I want to know what sort of clever idea is it to make floor polish during the rain? No warning signs anywhere to notify that floor is slippery. Guess who came home during the rain in wet shoes and didn’t notice slippery freshly polished floor! Guess who fell over by the lift and almost hit her head on the wall! Guess who has now achy hip and shoulder! Damn stupid cleaning companies!