Parhautta / Being awarded

on

Sain tommosen parhaus-prenikan Kolmannesta kerroksesta. Kiitos <3. Joskus musta tuntuu että jorisen niin tyhmiä juttuja täällä että ketään ei kiinnosta, mutta ilmeisesti se ei ihan pidä paikkaansa. Tässä kuussa olen yrittänyt panostaa määrään ja jostain syystä bloggaaminen on tuntunutkin verrattain helpolta ja sujuvalta. Ei ole paljoa tarvinnut miettiä mistä kirjoittaa. No tuo turnyyri-projekti tietysti on auttanut asiassa kun siitä saa varsin näppärästi tekstiä aikaiseksi.

Milloin aloitit blogisi?
7. Heinäkuuta 2008

Mistä kirjoitat blogissasi, mitä kaikkea se käsittelee?
Käsitöistä, ompeluhommista, pukeutumisesta, löydöistä, vintagesta, lemmikeistä, kosmetiikastakin. Joskus mausteena vähän whineä ja kavereita.

Mikä seikka tekee blogistasi erityisen muihin verrattuna?
Samantapaisia blogeja varmaan löytyy muitakin, mutta erityinen blogini on siksi että se on minulle tärkeä ja blogissa kirjoittamani asiat ovat minulle tärkeitä. Ehkä se on mun persoona ja persoonallisuus joka tekee tästä blogista erityisen.

Mikä sai sinut aloittamaan blogin kirjoittamisen?
Vielä 2007 vannoin etten ala koskaan pitää blogia koska ne olivat tyhmiä ja turhaa ajantuhlausta. No niin, sitten luin muutamia muotiblogeja ja koska ne vaikuttivat niin hauskoilta niin päätin että hitto vie, pitäskö perustaa blogi. Ja sitten perustin. Tosin alunperinhän se oli erilainen kuin nykyään.

Mitä haluaisit muuttaa blogissasi?
En tiedä haluaisinko hirveästi muuttaa mitään. Hyvälaatuisia valokuvia ehkä sais olla enemmän mutta se on tää yrittäjän paskamainen ajankäyttöongelma joka toisinaan estää kuvakikkailun. Kun pitää äkkiä vaan saada “tosta yhdestä jutusta” kuva blogiin niin siinä ei välttämättä ehdi kamalasti miettiä sommittelua ja valaistuksia. Mutta muuten tää blogi on aikalailla semmoinen kuin haluankin. En panis pahakseni jos sillä tienais vähän taskurahaakin *wink*.

Pistetään lätkä kiertoon seuraaville hiljattain löytämilleni kauniille blogareille: ihania kollaaseja työstävälle Riikalle Valkoista pellavaa-blogiin, muodista ja vintagesta kirjoittavalle Penny Dreadfulille ja erittäin tyylikkäälle ja chicille Carrielle WishWishWish-blogista.

IN ENGLISH
I got award from the Third floor (Kolmas kerros in finnish). Thanks <3. Sometimes I feel that my stories are so stupid no-one’s interested, but apparently you are. This month I have tried to put my effort on the amount and blogging has felt pretty easy. I’ve had lots of ideas and stories to tell you and it has seemed effortless. Well, bustle gown has been pretty good project, loads of things to write about on that.

When did you start blogging?
7th July 2008

What do you write about, what’s your blog’s main issues?
Crafts, sewing, dressing up, finds, vintage, pets, cosmetics even. Sometimes I spice it up with whine and friends.

What makes your blog special compared to others?
Similar blogs are plenty, I’m sure, but my blog is special because it is important to me and the issues I write about are important to me. Perhaps it’s my persona and personality that makes it special.

What made you start blogging?
2007 I swore I will never start blogging because blogs were dum and waste of time. Well then, I got reading some fashion blogs and because they seemed like fun I decided that what the hell, I’m going to start a blog. And then I started a blog. Allthough it was a bit different in the beginning.

What would you like to change in your blog?
I don’t know if I want to change anything. There could be more good quality photos though. It is the timeplanning and time consuming problems of entrepreneur that are sometimes preventing me taking good photos. When you have only one minute to take a photo of something there’s no time to think about layout or lighting. But otherwise this blog is pretty much what I want it to be. I would not mind to earn some pocketmoney with it *wink*.

I pass this award forward to these beautiful bloggers: Riikka who creates beautiful decorations in Valkoista pellavaa, Penny Dreadul who writes about fashion and vintage and last but not least to very chic Carrie in WishWishWish.

2 Comments

  1. Aw thank you so much Rhia – sorry it took me so long to visit, I have been so busy lately. You have such interesting things on your blog, I love the railway photos and also the tutorial on how to fix torn lace. It is always nice to discover new blogs, thank you for visiting mine :)

    1. Rhia says:

      Penny Dreadful – Thanks for dropping by and picking up the award. I know about being busy, it pretty much ruins the free time, doesn’t it ;) and I just noticed that I have a typo on your blogname on my post. Anyway, it is nice to find new blogs, like yours, ended up there by accident, but in many cases that’s the way you make the best finds.

Comments are closed.