Sisäinen gootti / Inner goth

Kuten huomaatte, olen asunut näissä harmaissa housuissani lähes puoli talvea. Tänä aamuna sisäinen goottini pukkasi pintaan kun hetken mielijohteesta laitoin mustaa huulikiiltoa (oikeestihan musta ei kyllä goottia saa tekemälläkään vaikka muuten ihailenkin monen gootin tyyliä salaa itsekseni). Muu meikki jäi minimiin (vähän meikkipohjaa punoittaviin kohtiin, irtopuuteria ja ripsaria) mutta tukan pöyhötin perjantain kunniaksi.

Taannoin huomasin että mulla on vino pino irtokauluksia mutta ei juurikaan niihin sopivia puseroita. Päätin että en anna sen häiritä vaan puin pesusta tulleen pitsikauluksen neuleen ja v-päänteisen puseron kaveriksi. Korujakaan ei tarvita kun on noin nätti kaulus.

IN ENGLISH
As you notice, I have pretty much been living in these gray trousers half of the winter. This morning my inner goth surfaced when in a whim I put black lip gloss (actually I’m pretty far from real goth, allthough I secretly admire their style). Besides lip gloss I only applied a bit of foundation on red areas, some loose powder and mascara. But I made big fluffy hair, just because it’s friday.

Recently I noticed that I have a pile of separate collars but not much blouses to go with them. I decided that I don’t allow that  bother me and wore pretty lace collar with silk knit and v-neckline blouse. No need for jewelry when you have that pretty collar.


Nyt oli se akku ladattuna ja jalustakin käytössä, langatonta itselaukaisinta ei
kyllä vieläkään ole joten joudun tyytymään ajastukseen. /
Now I had my camera battery recharged and even used my tripod, I still don’t have
wireles remote switch though so I have to settle for timer.

2 Comments

  1. Gabriela says:

    Ekassa kuvassa näyttää siltä että olet syönyt mustikkapiirakkaa :)

    1. Rhia says:

      Gabriela – Joo, ja loppupäivästä se alkoi todella näyttää sille (kuvat otin aamulla) koska huulikiilloilla on mulla taipumusta karkailla juonteisiin, eli loppupäivästä sitä mustaa oli vähän jokapuolella suuta ;) tykkään tosta huulikiillosta sikana, mut se ei vaan oikein mulla toimi kun näyttää niin epätasaiselle mun huulissa.

Comments are closed.