Pakettia pukkaa

on


Alkuvuodesta liityin
Salainen Blogiystävä 09-rinkiin. Rinki oli ensimmäinen tätä laatua ja siksi vain kahden kuukauden mittainen. Toinen ja samalla viimeinen pakettini saapui eilen. Salainen blogi-ystäväni muisti minua hurmaavalla perhos-rintaneulalla. Hyvin blogiystävä minut tuntee sillä
pidän kovasti perhosista. Paketista löytyi myös söpö rusettikortti ja Lindexin lahjakortti. Sekä pieni värikäs kortti joka paljasti ystävän henkilöllisyyden. Pikkupakettien takana oli Salla Bows & Dots-blogista. Tuhannet kiitokset kivoista paketeistasi =)IN ENGLISH
Earlier this year I joined on Secret Blog Friend 09-ring. It was first of it’s kind and lasted only two months. My second and last package arrived yesterday. My secret blog friend sent me this time charming butterfly-pin. She must know me well because I r
eally love butterflies. Package also included cute card with a bow and gift voucher to Lindex. And small colourful card finally revealed who the mystery friend was. Sender of these parcels was Salla from Bows & Dots-blog. Thank you so much of these lovely gifts =)

PS. Sainhan mä muutakin tällä viikolla. Heijastuspinnan Maria antoi mulle lovee. Eli siis tommosen palkinnon =) Kiitos Maria, pistän etiäpäin jahka ehdin valita blogit.

PS. I got something else this week aswell. Maria from Heijastuspinta gave me some looooove. A.k.a reward =) Thank you Maria, I will pass it on when I have the time to choose blogs.