Valokuvaaja korkokengissä

on


Kevät koittaa
nuhanenällekin. Torstain kuumekooma on väistynyt ja jäljellä on vain käheähkö ääni ja vuotava nenä. Kuumeilun ja muun sähläyksen ansiosta olin kuitenki totaalisesti unohtanut (miksei sitä lukenut mun kalenterissa, tarvin selkeästi sihteerin, vapaaehtoisia??) että tänään minun piti olla jossakin klo 13. Sain organisaattorin kiinni puhelimitse ja selvisi että riittää kun olen paikalla varttia vaille kaksi. No ei muuta kuin vaatteet niskaan ja meikit naamaan ja menoksi. Tarkoituksenani oli siis valokuvata Mummonkammarilaisten pientä historiikki-pukunäytöstä Koukkuniemen vanhainkodissa. Ehdin ajoissa paikalle, sain kuvattua ja selvisin hengissä vaikka päätinkin itsetuhoisesti ulkoiluttaa uusia a
kantappokorkojani. Ei niillä kyllä vielä tuntia kauempaa olisi jaksanutkaan keikkua. Valokuvaaminen ei muutenkaan ole niitä kiitollisimpia hommia suorittaa korkkareissa. Koskaan ei voi tietää missä joutuu rämpimään, kiipeilemään tai vaihtoehtoisesti konttaamaan. Mainittakoon että en ole ammattivalokuvaaja vaan lähinnä harrastelija, mutta ystävät hyödyntävät minua ja kameraani aika tehokkaasti =)


Toppi – Tesco, Gatwick England
Hame – itse tehty
Sukkikset – HalpaHalli
Kengät – BullBoxer, Citymarket
Aurinkolasit – mummun vanhat
Hopeinen rintasolki – mummun vanha, Kaukolan kansallispuvusta

Top – Tesco, Gatwick England
Skirt – self made
Tights – local supermarket
Shoes – BullBoxer
Sunnies – granny’s old
Silver brooch – granny’s old, part of trad. costume


Pukunäytöksen mallit, kasvot blurrattu koska en kysellyt julkaisulupia.
Kaikki vaatteet ja suurin osa asusteista vintagea,
keltapukuisen rouvan kokoelmista.

Hääpuku aito 30-luvun hääpuku huntuineen.

Costume show models, faces blurred because I didn’t ask
permissions to publish.

All outfits and most of the accessories are vintage,
from the collections of lady in yellow.

Wedding dress originally from 30’s.


IN ENGLISH
Spring arrives
even for dripping nose. Thursday’s fever coma has now gone and only things left are dripping nose and little bit rough voice. However, result from fever and generally disorganised life I managed completely to forget (why it wasn’t marked down on my calendar, I need a secretary, any volunteers??) that I was supposed to be somewhere today at 1 pm. Phonecall to the organizer and I found out that it’s ok if I arrive quarter to two. Clothes on, some make up and I was good to go. I was supposed to photograph small charity costume-show in local nursing home. I got there in time, was able to take photos and survived, even though I self-destructively decided to take out my new killer heels. I’m not able to use them longer than one hour yet. Taking photographs isn’t the most sensible thing to do in high heels anyway. You never know where you have to trudge, climb or crawl. Must mention that I am not professional photographer, merely an amateur, but my friends take advantage of me and my camera rather effectively =)