Kesä, missä viivyt?

on


Nyt kun
viemäri- ja ompelukone-ongelmat on ratkaistu ja kumpikin taas toimii oli kuin piste i:n päälle että tulin kipeäksi. Helatorstai onkin siis mennyt pitkälti nukkuessa kuumetta ja päänsärkyä pois. Nenä vuotaen ja aivastellen sain viimeisteltyä eilen aloittamani kesäinspiraatio-kuvat. Juuri parahiksi sillä ulkona näyttää satavan kaatamalla vettä ja rakeita sekä lyövän salamaa. Kesä, minä odotan sinua!

IN ENGLISH

Now when plumbing- and sewing machine problems are solved and they both work again, was it like finishing touch when I got sick. Today I have
mostly spent in bed trying to get rid of fever and head ache. Now I was able to finish these summer-inspiration pictures, with sneezing and my nose dripping. Pictures were finished just in time because it looks like raining, hailing and thunder and lightning outside. Summer, I wait for you!

Both pictures created by me in Polyvore