Halvat huvit / Cheap amusements

on

Uskokaa tai älkää mutta siivoaminen on joskus hyväksi. Silloin voi nimittäin tehdä löytöjä. Suoritin arkeologisia kaivauksia työhuoneeni kaappeihin ja löysin asioita joita en edes tiennyt omistavani. Kun vuokrasin työtilan parisen vuotta sitten, se oli täynnä epämääräistä romua ja pölyä. Enimmäkseen pölyä. Suurin osa roinasta lähti kaatopaikalle mutta osa tavarasta säilöttiin myöhemmin seulottaviin laatikoihin ja tuupatiin kaapin perukoille. Nyt oli näemmä tullut aika suorittaa tuo seulonta. Eiväthän nämä löydöt mitään arvokkaita ole. Minusta ne ovat kuitenkin aika ihastuttavia. Halvat on huvit ihmisellä.

IN ENGLISH
Believe it or not, cleaning is sometimes good for you. You might make some treasure finds. I conducted some archealogical diggings in the closets at my work room. I found items I didn’t even knew I owned. When I rented my work room couple years ago, it was filled with junk and dust. Mostly dust. Most of the junk was transported to the rubbish yard, but some of it was stored in boxes for later sorting and shoved to my closets. Now it apparently was the time to sort those items. I know these are not valuable finds. I still think they are adorable. Cheap amusements some people have.


Kasa tuuletusparvekkeen käyttöohjeita,
pikkiriikkisiä avaimia aakkostettuna,
nimikylttien kirjaimia,
puurasia,
emalinen numerokyltti

Pile of instructions to use the balcony,
tiny keys,
letters for name signs in apartment buildings,
wooden box,
enamel number sign

2 Comments

  1. SalSaDesign says:

    Tykkään sun aarteista, aivan ihastuttavia löytöjä!

    1. Rhia says:

      Salsa – kyllä, löytöjen seassa oli lisäksi myös käyttämättömiä kuittivihkoja saunavuorojen ja pesutuvan maksuihin. En oikein tiedä mitä teen niillä kuittivihoilla tai noilla tuuletusparvekkeen ohjeilla mutta noille muille kyllä löytyy käyttöä.

Comments are closed.