Fantasiamaailma

Koska ulkona on edelleen niin kurja ilma haluan hieman hehkuttaa erästä mahtavaa nettisivua. Joitakin vuosia sitten etsiessäni gootti-henkisiä kuvia törmäsin tähän valokuvaajaan jonka kuvat ovat kuin toisesta maailmasta. Viona on nuori belgialainen valokuvaaja joka keskittyy kuvissaan victoriaaniseen tyyliin ja henkilöpotretteihin. Kuvissa on maagisia miljöitä ja upeita pukuja, hämmästyttäviä kampauksia ja meikkejä. Usein kuvissa esiintyy Viona itse, avustajan kuvaamana. Meikit ja hiukset hän tekee usein itse, samoin suuri osa puvuista on hänen omiaan. Ihmettelen millainen vaatekaappi hänellä mahtaa olla, mutta vaikuttaa siltä että hän ei pukeudu arkisinkaan kovin tavanomaisesti.Alimmassa kuvassa Viona itse.

Tässä muutamia makupaloja, käykää ihmettelemässä lisää Viona-Art’ssa.