Mahan täydeltä

on


Se on
muuten uskomatonta miten aina samalle päivälle osuu kaikki mahdolliset menot. Eilen olin sopinut meneväni kaverin kanssa vapputarvike-ostoksille. Samana iltana oli työaiheinen
kokous jota varten jouduin siivoamaan työtilaa (ikkunaremontin jäljiltä). Ja kokouksen jälkeen vielä oli tarkoitus mennä Zarilloon burgerille parin paikallisen bloggaajan kanssa. Noh, koska oli kiire päivä en ehtinyt kuvata asuani, joten kuvasin sen tänään.

En ole käynyt koskaan aiemmin Zarillossa. Paikka vaikutti aika samantyyliseltä kuin Pancho Villa, joka on kuulu maittavista ja ennen kaikkea isoista burgereistaan. Täytyy sanoa että eipä tuo Zarillon burgeri siitä jälkeen jäänyt yhtään. Varmasti menen toistekin =) Seuralaisista olin tavannut ihanaiset Marian, Nooran ja Molly Moll’n jo aiemmin. Rieppa ja Hansu olivat mukavia uusia tuttavuuksia. Hauskinta bloggaamisessa on uusien kavereiden löytäminen. Tästä voisi tehdä tradition.


Perusteeppari – H&M, tuunattu helmillä
Hame – tehty itse vanhoista verhoista
Alushame – mummun vanha
Sukkikset – HalpaHalli
Kengät – vanhat

Basic t-shirt – H&M, added some beads
Skirt – self made of old curtains
Underskirt – granny’s old
Tights – local supermarket
Shoes – old

Rancho burger with chips

Vasemmalta oikealle /From left: Rieppa, Noora, Maria, Hansu & Evil herself
Ryhmäkuva / Group photo: Molly Moll

IN ENGLISH
It is unbelievable how all appointments happen on same day. Yesterday I was supposed to go help my friend with MayDay-shopping. Same evening I was having also work-related meeting. And before that I had to clean my work room after window renovation. And after meeting I was going to meet couple local bloggers for a burger. Because I had such a busy day I didn’t have time to take photo of my outfit until today.

I’ve never
been in Zarillo before. It seemed similar to other local mexican style restaurant Pancho Villa, which is famous of their tasty and big burgers. Have to say that Zarillo burger was equally good. Surely going to taste that again =) I have already met before lovely Maria, Noora and Molly Moll. Rieppa and Hansu were new nice people to meet. Funniest part on blogging is to get new friends. We could make this a tradition.