Palkintoja / Awards

Lienee aika vastata huutoon ja postata pari tunnustusta jotka olen saanut Elinalta, Mielikuvittelijalta (joskus kauan kauan sitten), prefectalta ja Wempulalta (ja mahdollisesti vielä joltakulta muultakin…). Koska tässä on nyt kaksi tunnustusta jaettavana niin jaan ne nyt vain kolmelle blogille kumpaisenkin.

IN ENGLISH
I suppose it’s time to post couple awards I recieved, from Elina, Mielikuvittelija (long time ago), prefecta and Wempula (and possible from someone else aswell…). Since there is two awards to give out, I will be awarding only three blogs for each.

Cherry on top – award:
1. Jaa tunnustus eteenpäin viidelle inspiroivalle bloggaajalle.
2. Kerro 3 asiaa, joita rakastat.
3. Näytä rakastamasi kuva ja kerro siitä. /
1. Give out to five inspiring bloggers.
2. Mention 3 things that you love
3. Show a picture you love and tell something about.

Rakastan:
Suklaata ja salmiakkia.
En välttämättä yhdessä mutta erikseen kovasti paljon. Suklaa lähes kaikissa muodoissaan parantaa minkä hyvänsä masennuksen ja kurjan päivän. Paras syömäni suklaaleivonnainen ikinä oli Vanha Vanilja-nimisessä kahvilassa Tampereen kävelykadulla, rommi-suklaakakku. Salmiakki on suklaan lisäksi yksi niitä harvoja makeisia joita tekee mieli addiktionomaisesti aina silloin tällöin. Niinä hetkinä syön koko salmiakkipaketin kerralla.
Lemmikkieläimet.
Näyttää vähän sille että vaikka lemmikeistä on paljon vaivaa ja myös rahanmenoa en pysty elämään ilman niitä. Olen asunut omillani 22 vuotta ja siitä ajasta ilman lemmikkejä vain 6.
Vanhoja valokuvia.
En osaa selittää ihan kunnolla miksi. Mustavalkoinen kellastunut kuva saa jotenkin oloni tuntumaan haikealta. Kuvissa on ehkä ihmisiä joita ei enää ole. Muistoja vuosilta kauan kauan sitten, utuisia kohtauksia elämästä. Lavastettuja tilanteita ja potretteja ihmisistä vakavine ilmeineen juhlapuvuissaan. Jotenkin se on kovin romanttista.
I love:
Chocolate and strong licorice.
Not necessary together but separately very much. Chocolate in almost every variety there is chases the depression away and makes crappy day feel better. Best chocolate bakery stuff I’ve ever had was in cafe called Old Vanilla in Tampere. It was chocolate rum cake and it was delicious. Strong licorice is one of the few sweeties that I have addiction to (in addition to chocolate). When I get the craving I eat the whole package in one go.
Pets.
It looks like can’t live without pets. Even though they are much of a bother and take lots of money. I have been living on my own for 22 years and only 6 years without pets.
Old photos.
I can’t quite explain why. Black and white photo gone sepia makes me feel a bit sad. There might be people long gone in the photo. Memories from times long long time ago. Faded scenes of life. Portraits of people with serious face and the best clothing they had. Somehow that is very romantic.


Kuva jota rakastan / Picture that I love
Olisin voinut valita tähän minkä hyvänsä kuvan mistä hyvänsä. Olen esteetikko ja ihania tunnekuohua herättäviä kuvia on maailmassa tuhansia. Siksipä valitsin tähän kuvan joka on minulle erityisen merkityksellinen. Atelieri O. Haapalan ottama kuva minusta ja isännästä roikkuu kotimme seinällä ja katson sitä joka päivä hymy huulillani. Se tuo mieleeni hyviä, hauskoja muistoja päivältä jolloin kuva otettiin. Voitte lukea sen tarinan täältä.
I could have chosen any picture anywhere in the world. I am an aesthete and there is thousands of pictures that give me wonderful feelings. That’s why I chose picture that is especially meaningfull to me. Photo of me and my darling boyfriend, taken by Atelieri O. Haapala is hanging on our living room wall. I look at it every day, smiling. It brings back good and fun memories from the day when it was taken. You can read the story about it here.

Cherry on Top-award lähtee edelleen / Cherry on Top-award goes to:

tiiti – Ite puin
Ilona – Salonkijuoruja
Q’s Daydream – Q’s Daydream Vintage

Beautiful Blogger Award:
Tee seitsemän tunnustusta ja jaa eteenpäin seitsemälle bloggaajalle. /
Reveal seven secrets of yourself and give forwards to seven bloggers.

1. Olen vähän laiska. / I’m a bit lazy.
2. Olen aamu-uninen. / I’m not morning person.
3. Olen äkkipikainen mutta lepyn myös nopeasti. / I’m rather feisty but I also calm down quickly.
4. Inhoan silittämistä. / I don’t like ironing.
5. Harrastan parkkisakkojen keräilyä. / I collect parking tickets.
6. En kylläkään rakasta niiden maksamista. / I don’t love paying them though.
7. Pidän elektronisista vimpaimista ja teknisistä laitteista. / I like electronic and technical devices.

Ja Beautiful Blogger Award menee / And BBA goes to:

Cherise – Vintage Follies
Romulus – Ompeluintoa
Midinetti – Habitus

Isot kiitokset kaikille (sekä palkintojen antajille että saajille) siitä että piristätte päivääni ja saatte elämän tuntumaan vähän iisimmältä ja hauskemmalta. /
Huge thanks to all of you (both award givers and recievers) for cheering up my day and making life feel a bit more easy and fun.

6 Comments

 1. Billie says:

  Ihana toi teän kuva! :)

  1. Rhia says:

   Billie – eikös vaan olekin! Isäntäkin tykkää siitä. Jos tommoset kuvat kiinnostaa niin O. Haapala tekee taas keikkaa, seuraavan kerran Helsingissä Burleski Festivaaleissa helmikuun alussa. Sinne vaan niin saa itellekin ihanan potrettikuvan.

 2. Midinetti says:

  Oi kiitos ♥! Mä mietin tossa joku aika sitten haikeena, että eipä oo prenikan prenikkaa tippunu ikiaikoihin. Kyllä ne siis aina lämmittää mieltä :D

  1. Rhia says:

   Midinetti – no nythän se puute sitten tuli korjattua :D ole hyvä vain! Kyllä noi pienetkin tunnustukset aina lämmittää. Ainakin se kertoo siitä että joku oikeesti käy lukemassa näitä jorinoita vaikka kommenttilootassa onkin välillä vähä hiljasta.

 3. Ilona says:

  Komppaan Billietä, tosi hieno kuva! Ja kiitoskiitos, onpa kiva saada tunnustusprenikka! :)

  1. Rhia says:

   Ilona – kiitos itsellesi :) Jos O. Haapala keikkailisi enemmän tällä suunnalla niin noita kuvia olis varmaan jo kokoelma, mutta ei jatkuvasti jaksa ajella Helsinkiin kuvaa ottamaan ;) mieli kyllä tekisi toistakin kuvaa.

Comments are closed.