Päivänvarjon suojeluksessa

Tuleeko teille koskaan pakkomielteitä? Joskus kun innostun jostain asiasta se saattaa muodostua lähes pakkomielteeksi. Saattaa olla että nyt on käynyt vähän niin. Kuten kerroin aiemmin, ostin Englannista Soulless-kirjan, Gail Carrigerin kirjoittaman Parasol Protectorate-sarjan ensimmäisen osan. Kirja on nyt luettu ja haluan lisää. Niinpä löysin itseni surffailemassa nettikirjakaupan sivuilla. Tilaukseen lähtivät sarjan seuraavat osat, Changeless ja Blameless. Niiden pitäisi saapua parin viikon sisällä. En jaksa odottaa. En myöskään jaksa odottaa sarjan neljättä osaa, joka ilmestyy tämän vuoden heinäkuussa. Odotuksen tuskaa voin yrittää lieventää kirjoittajan omilla nettisivuilla tai pukemalla online-paperinukkea viktoriaanisen ajan pukuihin. Mutta ei se ole kuitenkaan ihan sama asia, vai mitä?

IN ENGLISH
Do you ever get obsessions?
Sometimes when I get excited about something it might turn into obsession. And now the case might be just that. Like I told you before, I bought a book from England. Soulless is first episode of Parasol Protectorate by Gail Carriger. I have now finished it and I want more. So I found myself investigating online bookshops. I ordered following episodes, Changeless & Blameless. They should arrive within two weeks. I can’t wait. I also can’t wait the fourth book, published in July this year. I can try to ease up my waiting time on authors webpage or dressing up victorian online paper doll. But that’s not exactly the same thing, is it?

Soulless- paper doll picture source

9 Comments

 1. Aquila says:

  Koukutuin ehkä hieman tuohon nettipaperinukkeen :D

  1. Rhia says:

   Aquila – joo sama juttu :D mistä noita saa lisää? Vaatteita oli liian vähän :P

 2. miuku says:

  Kuulostaa ihan loistavalta sarjalta. Oli pakko pistää ensimmäinen osa tilaukseen. Kiitos vinkistä :)

  1. Rhia says:

   miuku – olepa hyvä vain :D muhun ainakin iski ihan kympillä. Ja ensimmäinen osa oli ihan kiitettävän paksukin, loppuvaiheessa alkoi harmitella että enää 50 sivua jäljellä :D

 3. prefecta says:

  Käyppä hakeen mun blogista yksi palkintoläpyskä, jos viitsit!

 4. Hissie says:

  Try Jill Mansell books to pass the time till your new books arrive :-)

  1. Rhia says:

   prefecta – kiitos, minä käyn :D

   Hissie – thanks for the tip, I will check those :) and thanks for visiting my blog!

 5. Hissie says:

  No thanks needed, i really enjoy it :-)

  1. Rhia says:

   Hissie – ok then :)

Comments are closed.