Manimals

on


Olette varmaankin
jo huomanneet että luonamme pesii pari normaalia karvaisempaa yksilöä. Ei, en puhu nut isännän sukulaisista vaan kahdesta varsin persoonallisesta lemmikistämme. Lemmikkien omituisista tavoista on varmaankin ollut puhetta jo aiemminkin mutta esittelenpä tässä taas pari.

Kevään kunniaksi rottaherramme sai kesämökin. Siellä onkin vietetty siitä saakka ylettömän paljon aikaa. Mökissä tietenkin kaikki mukavuudet mukaanlukien juokseva vesi. Sielläpä sitä onkin sitten mukava rentoutua, ylähuuli orrella lepäillen. Ikkunaa on mökinhaltija muokannut juuri omaan leukaluuhunsa sopivaksi. Mietin vain että eikö huuli puudu kun tuntitolkulla tuolla tavalla sitä orrella riiputtaa?

Kissikin on kehittänyt talven aikana uuden iltarutiinin. Emännällä on tapana istuskella iltaisin sohvalla joten rouva tahtoo aina liittyä seuraan. Viereen ängetään vaikka tilaa olisi miten vähän. Sitten alkaa väsytystaistelu. Katti tuijottaa emäntää vaativasti kunnes emäntä älyää yskän ja rapsuttaa. Rapsutusta pitää jatkaa kunnes Hänen Kuninkaallinen Korkeutensa on saanut tarpeekseen. Jos alamainen suvaitsee lopettaa ennen sitä, saa hän tuntea vaativat kynnet reidessään tai käsivarressaan. Ja kynttä tulee kunnes rapsutus taas jatkuu. Tällaisia ajanvietteitä meillä joka ilta =)


IN ENGLISH
You probably have notice that there is couple rather furry individuals living with us. No, I’m not talking about boyfriends relatives, but our peculiar pets. I might have been posting about pet’s weird habbits before but here comes couple more.

Because the spring is coming, our Mr Rat got little summer cottage. Since then he has been spending quite a lot time in there. This cottage has all conviniences, like running water. It’s nice place just to relax and hang your upper lip on a bar. Window has been modified by cottage owner to fit his jaw line. I’m just thinking that doesn’t the lip get numb when you do that several hours in a row?

Kitty has also developed new evening routine this winter. I have a habbit of sitting on the sofa in the evening. Mrs Kitty wants to join me every evening, no matter how small space there is free. Then she starts the staring. She stares me as long as it takes for me to get the point. She wants scratching. Scratching needs to continue as long as Her Royal Highness wants. If the humble serf stops before kitty’s had enough, she feels demanding nails on ther thigh or arm. And you get the nail until you continue scratching. Lovely way of spending your evening =)