Toivepostaukset / Requests for posts

Hyvänen aika! Joulukuu lähestyy huimaa vauhtia. Tänä vuonnakin on tulossa blogin perinteinen joulukalenteri, mutta tällä kertaa ajattelin toteuttaa sen hiukan eri tavoin kuin ennen. Niinpä nyt saatte esittää toiveita. Mitä haluaisitte joulukalenterissa nähdä, kuulla, lukea tai oppia? Kaikenlaisia toiveita voi esittää ja pyrin toteuttamaan niitä mahdollisuuksieni ja käytettävissä olevan ajan rajoissa. Tutoriaaleja ja muita käsityöjuttuja on ollut hirmu vähän viime aikoina, joten yritän sellaisiakin mahduttaa mukaan, mutta aika ei ehkä riitä kovin moneen. Tässä on enää 2,5 viikkoa aikaa joten antakaa palaa toiveenne kommenttiosioon!

Oh dear! December is approaching fast. There is going to be my traditional blog Christmas calendar, but this time I’m taking slightly different approach to it. So now you can make requests. What would you like to see, hear, read or learn this December? Make any kind of requests and I try to make them happen depending on my time and resources. There hasn’t been much tutorials or other crafts for a long time, so I try to inclyde atleast some, but I might not have time for very many. There’s only 2,5 weeks until December so shoot your requests in the comments!

10 Comments Add yours

 1. Metsäntyttö says:

  Minua kyllä kiinnostaisi vaatejutut; ihan asukuvat ja tutoriaalit. Kiva kun sinä kalenterin aiot tehdä! ☀️Se vaatii kiinnostusta, vaivannäköä ja jaksamusta. Itsekin olen joinakin vuosina haaveillut sellaisen tekemisestä, mutta ei siihen ole koskaan tullut ruvettua kuitenkaan.
  Hienot kuvat muuten pihalta!

  1. Rhia says:

   Metsäntyttö – laitetaan listalle asukuvia ja tutoriaaleja. Toiveissa on että ehtisin ainakin yhden tutoriaalin tehdä. Kiitos, nämä kuvat taitavat olla jo viime syksyltä. Nyt on ollut enimmäkseen sateista ja niinä muutamina harvoina pakkaspäivinä mitä ehti lokakuussa olla en tainnut keritä kuvaamaan mitään. Mutta aina jää kuvia edellisiltä vuosilta postaamatta joita voi käyttää :)

 2. Desimau says:

  Neulejutut kiinnostaa, muistelen sulla olleen jonkun neulesukkaprojektin, mitä sille kuuluu? Myös ne lasihelmi-projektit kiinnostaa.

  1. Rhia says:

   Desimau – Katson jos ehtisin jotakin lasihelmijuttuja postata. En tänä syksynä päässyt kurssille kun olin tuplabuukannut muuta samalle viikonlopulle ja viime keväänä kurssin aikaan olin koronassa, joten uusia helmiä en ole päässyt tekemään. Neulesukkaprojektista postasin viime vuoden joulukalenterissa. Voit lueskella täältä miten sen projektin kanssa kävi: http://www.evildressmaker.com/?p=15422
   Neulelankoihin liittyvä postaus on tulossa kuitenkin jo viikon päästä.

 3. Maria says:

  Kisuesittelyitä ja yksityiskohtia talosta :)

  1. Rhia says:

   Maria – kissajutut ja talon yksityiskohdat on pistetty toivelistalle. :D

 4. Riitta says:

  Modien pukeutumistyyli. Vieläkö kiinnostaa?

  1. Rhia says:

   Riitta – Esitit kyllä hankalan toiveen sikäli että en tiedä Mod-tyylistä mitään. On vaikea tehdä postausta aiheesta josta ei tiedä, joten en tiedä onko se minun tai lukijoidenkaan kannalta kovin järjellistä :D Omat historiapukeutumisen aikakaudet on 1940-luvusta taaksepäin. 50-luku ja kaikki siitä tuoreemmat tyylit, etenkin nämä erilaiset alakulttuurit, on mun tietämyksessä korkeintaan melko marginaalisia juttuja. Voinhan minä toki tehdä mod-tyylistä postauksen, mutta tuskin siitä tulisi kovin hyvä, kun ei minulta löydy siihen hirveästi kontenttia, vaatekaapista tai muutenkaan.

 5. Hehkuvainen says:

  Tykkään lukea kaikkia juttujasi, mutta joulukalenteriin toivoisin postausta jouluperinteistä (joko omistasi tai muiden). Muistan kyllä että sinulla on jotain sellaista täällä ollutkin esillä, ainakin ruoan puolelta.

  1. Rhia says:

   Hehkuvainen – Olen tainnut erilaisia suomalaisia ja englantilaisia jouluperinteitä sivuta useampaan kertaankin, mutta pistän tämän listalle. Varmasti jotain uuttakin kerrottavaa tästä löytyy.

Don't be shy, leave a message! / Älä ujostele, jätä viesti!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.