Lehressä / In the newspaper

on

Minulla kun on tapana aina järjestää itseni kaikenlaisiin tilanteisiin niin tällä kertaa kävi semmoinen pieni lumipalloefekti. Minulta pyydettiin loppukesästä jotain pientä näyttelyä tai esittelyä paikalliselle kotiseutumuseolle. No sitten kun olin pitänyt tämän esitelmäni niitä toivottiin lisää. Mutta ei siinä kaikki. Paikallisesta sanomalehdestä otti toimittaja yhteyttä ja halusi haastatella minua liittyen historiallisten pukujen harrastukseeni.

No toimittaja kävi ja viipyi kolme tuntia. Sanoinkin että tästä aiheesta juttua riittäisi vaikka viikoksi. Juttu julkaistiin jokin aika sitten Tyrvään sanomissa, Satakunnan kansassa ja Aamulehdessä. Mopo niin sanotusti karkasi käsistä. Mutta eipä siinä mitään, näitä sattuu. Ja hienoa että historiallisten pukujen harrastaminen sai näin roppakaupalla näkyvyyttä. Juttu saattaa olla vielä luettavissa lehtien maksullisissa verkkojulkaisuissa.

I seem to have a habit of getting myself into all sorts of situations. This time a funny snowball effect happened. I was requested some sort of small exhibition or lecture to the local museum. I managed to organize one and soon after people requested more. But that’s not all. Local newspaper noticed it and they wanted to interview me about my historical costumes hobby.

Well, reporter dropped by and stayed for three hours. I did tell them that if they don’t stop me, I will talk about it for a week. Interview was published in three newspaper, local paper and two other with wider spread. So things kind of got out of hand. But that’s ok, it happens. And it’s wonderfull that historical costumes hobby got so much visibility in newspapers. It might still be available on those fore-mentioned newspapers online subscription versions.

Don't be shy, leave a message! / Älä ujostele, jätä viesti!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.