13/12-21 Uusia vanhoja joulukoristeita / New old Christmas decorations

Niinkuin joka vuosi, kävin taas kirppiksillä shoppailemassa vähän lisää vanhoja joulukoristeita. Hyväntekeväisyyskirppikset erityisesti on hyviä paikkoja tehdä edullisia joulukoristelöytöjä. Niissä on yleensä runsas valikoima koristeita joka lähtöön.

Tällä kertaa löysin vihdoin heijastimellisia saumapalloja joita olen etsinyt melko pitkään. Näissä heijastinpalloissa oli lisäksi sisällä lameetupsu. Aika hienoja! Lisäksi haaviin tarttui pieni nippu vastapainollisia kuusenkynttilän pidikkeitä, joita olen myös etsinyt pidempään. Oikeasti en pidä elävää tulta joulukuusessamme paloturvallisuus-syistä, mutta nämä kynttilänpidikkeet ovat hienoja ihan sellaisenaankin, ilman tulta. Nämä tulivat vielä kynttilöiden kanssa.

Kolmas löytö olivat kultaiset lameetupsut jotka ovat modernimpaa tuotantoa, mutta hirmu söpöiset ja niitä oli paljon. Lisäksi ostin nipun moderneja muovipalloja tuunaukseen. Kuistin kuuseen on tulossa vähän rustiikkisempi industrial-henkisempi koristelu, mutta kerron siitä myöhemmin lisää.

Like every year, I visited some charity shops to buy more vintage Christmas decorations. Charity shops are particularly good places to find them with affordable prices. They usually have large selection of all sorts of decorations there.

This time I finally found seam balls with reflectors, which I have been looking for some time. These also have little ball of tinsel inside. Pretty nice! I also managed to find small bundle of vintage pendulum candle holders. I have been looking for these quite a while too. I don’t do real flames on our tree for the sake of safety, but these candle holders are lovely as they are, no need to light the candles. These came with candles too.

My third find was gold lame tassels, which are much more modern decor. However they were so cute and there was lots of them so I just had to get them too. I also bought some modern baubles for revamping. The tree on our lobby is going to get a bit more industrial style decoration, but I will tell you more about that later.

Kuusenkynttiläpidikkeissä on vastapainona kullan-, hopean- tai pinkinvärinen tähti. /
Pendulum candle holders have gold, silver or pink star as a counterweight.
Pussillinen lame-tupsuja riittää isompaankin kuuseen. /
Bagfull of lame tassels is enough for bigger tree too.
Löysin neljä heijastinpalloa kolmessa värissä. /
I found four reflector baubles in three different colours.
Heijastinsyvennyksen väri vastaa toisen puolen väriä. /
Colours on the reflector matches the colours on the reverse side.

Don't be shy, leave a message! / Älä ujostele, jätä viesti!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.