Navigaattorin kanssa en voi eksyä

on


Mää oon ollut laiska paska (lue: remontoinut työhuonetta) niin etten ole saanut paljon postauksia aikaiseksi viimeaikoina, mutta nyt lienee paikallaan kertailla viikonlopun tunnelmia blogimiitistä ja esitellä kuuluisa goodiebag sekä muut löydöt.

Aina yhtä hurmaavan Tiitin kera matkasimme cityyn. Itse olin tapani mukaan myöhässä melkein puoli tuntia alkuperäisestä aikataulusta. Spank spank! Pääsimme kuitenkin perille suunnitellusti kun jätimme välistä pissitauon ja pidättelimme urheasti Helsinkiin asti. Ohjemassa oli ensin pikainen Valtteri-kierros hetkeä ennen sulkemista. Uuden upean navigaattorini ansiosta löysimme Vallilaan hienosti. Siitä matka jatkui Ruoholahden kauppakeskukseen Nooran järjestämälle Warehouse-käynnille. Olimme Tiitin kanssa paikalla hyvissä ajoin ja ihmettelimme miten kälyinen paikka se kauppakeskus oikein olikaan. Mutta löytyi sieltä sentään aito kitisijä, mies joka halusi italialaista artesaani-jäätelöä myyvästä kahvilasta tavallista suomalaista jäätelöä. Ei kelvannut chilisuklaa.

Pusero – kierrätetty / Blouse – thrifted
Neule / Knit – Lindex
Rintakoru – itse tehty / Brooch – self made
Hopeinen rannekoru spektroliitillä – itse tehty / Silver bracelet with spectrolite – self made
Hattuneula – lahja / Hat pin – gift
Valkoinen baskeri – kierrätetty / White beret – thrifted


Warehouseen saapui noin puolet tapaamiseen ilmoittautuneista leideistä. Porukka siis lähes valtasi Warehousen kokonaan. Hartaan kiertelyn ja penkomisen jälkeen luulin jo etten löydä mitään kivaa mutta viimehetkellä bongasin hauskat rusetti-nilkkurit. Ne herättivät hienoista kateutta toisessa miittiläisessä joka vannoi menevänsä heti maanantaina hakemaan viimeisen jäljelle jääneen parin. Sori, unohdin jo nimen… jos tunnistat itsesi niin ilmoittele kuka olet niin pistän tähän linkin blogiisi.
Warehousesta koko konkkaronkka suuntasi metrolla keskustaan syömään. HOK:n italialaistyyppinen ruokaravintola Papa Giovanni oli lupautunut syöttämään tämän naislauman täysin maksutta. Tarjolla oli kolmea erilaista pastaa: kanaa, lihapullaa ja katkarapua. Vaikka tapaaminen oli oudosti naispainotteinen oli joukkoon eksynyt pari miestäkin, mm. koko tapaamisen organisoineen Annan poikaystävä joka toimi niin reittioppaana, hovikuvaajana kuin tiskijukkanakin. Loput miehet olivat bloggaava hiusalan ammattilainen ja osan ylläripaketista järjestänyt Mikko sekä aina yhtä tyylikäs Silver.

Viikonlopun löydöt
Valtteri-kirpputori: musta pilkullinen mekko valkoisella röyhelöllä,
vanha pitsiliina, pussillinen helmisormuksia.
Warehouse: mustat rusetti-nilkkurit

Weekend finds:
Fleamarket: black dotted dress with white ruffle, old lace table cloth,
pile of pearl rings.
Warehouse: black bow-decorated shoes.


PG:stä matka jatkui vatsat pullottaen varsinaiselle tapaamispaikalle, Korttelitalolle, jossa meitä odotti karaokelaitteisto, hyvää musiikkia, Annan äidin leipomaa ihanaa täytekakkua sekä muhkeat goodie-bagit. Tässä vaiheessa uusi upea navigaattorini teki pienen kömmähdyksen. Tai no eipä kai viatonta elektroniikkaa voi syyttää asiasta sillä varsinainen syy harhailuun oli tietyö josta navigaattori ei ollut tietoinen. Navigaattori käski kääntyä vasemmalle, mutta tietyö ei sallinut vasemmalle kääntymistä joten oli tehtävä pieni ylimääräinen kierros. Loppuilta sujuikin rennosti jutustellen, kreemi suupielistä tursuten. En vieläkään voi käsittää sitä tavaran määrää joka lahjakasseihin oli sullottu. Kaikille samanlaiset kassit tulivat L’orealilta: Elvital-sarjan kuivien hiusten shampoota, hoitoainetta ja tehohoitoja. En kyllä tiedä mitä teen yöllä vaikuttavalla hoitoaineella, mutta ehkä niitä pitää testata. Voi olla että näillä ei ihan hirveää vaikutusta hiuksiini ole koska ne eivät ole erityisen kuivat tai sähköiset.

SKT-groupin tarjoamassa kassissa oli jokaiselle vähän erityyppisiä tuotteita. Omastani löytyivät Tigin Dumb Blonde-shampoo ja hoitoaine, Joicon Body Luxe-shampoo ja lämpöaktivoituva Silk Result Thermal Smoother, DFI:n molding creme sekä Fudgen matkakokoinen mintuntuoksuinen hair shaper. Kassissa oli myös Revlonin hassu sävyä tehostava väripallukka. Omani ehdin luovuttaa jo eteenpäin sillä saamani keskiruskea sävy oli omille mustiksi värjätyille hiuksilleni liian vaalea. Pusseihin oli tökätty lisäksi Viking Linen risteilylahjakortti kahdelle sekä Snö of Swedenin tyylikkään musta pikkupussi josta paljastui herkullinen muhkea rannekoru. Esitellessäni tavaroita kotona seuraavana päivänä isäntäkin kysyi että saitteko todellakin kaiken tämän ilmaiseksi? Kyllä saimme. Käyttäjäkokemuksista mahdollisesti tulossa postauksia myöhemmin. Jos jaksan. Ehkä.

Tapaamisessa kohtalon kello löi puolilta öin. Kurpitsavaunumme ja juhlapukumme uhkasivat muuttua takaisin joten kiirehdimme kotiin. Paluumatkalla pysähdyimme virkistämässä kuskia kahvimukillisella. Väsyneet mutta onnelliset matkalaiset pääsivät takaisin kotisänkyihinsä siinä puoli kolmen jälkeen.

Haltioituneena lahjojani tuijotellen en voi todeta muuta kuin että tuhannet kiitokset Annalle uskomattomasta vaivannäöstä sekä kaikille ihanille bloggaajille joihin minulla oli tilaisuus tutustua.

Lahjakassin sisältöä /
Insides of goodie-bag


IN ENGLISH
I have been such a lazy bastard (read: have been making renovation) that I haven’t bothered to do many posts lately. So I suppose it is time to tell you about last weekends blog meeting and show you what finds I made and introduce our famous goodiebag.

With lovely Tiiti we drove to big city. As usual I was late almost half an hour but we manage to maintain our schedule by skipping our wee-break and holding it bravely all the way to Helsinki. First we went to one of the biggest fleamarkets in southern Finland, Valtteri. With my new and amazing navigator we managed to find that easily. After that closed we wandered towards center to shopping center where we were supposed to meet some blog people and go shopping in Warehouse. We were there well in advance and oh brother it was boring place. I managed to find lovely shoes from there almost at last minute. One blogger was little bit jealous about those and swore to go to the shop today to get the last remaining pair.

After shopping we left in group and head to eat. Italian style restaurant Papa Giovanni offered food for us for free. We had three different pasta-courses to taste: chicken, meatball and shrimp. Everything was really good and filling. Although the whole meeting was rather female orientated there was couple men there aswell: Anna’s (who organised the whole thing) boyfriend taking photos, blogging haircare professional Mikko and always so stylish Silver.

After love food we continued to the final destination. Karaoke, good music, cakes and amazing goodie bags were waiting for us in Korttelitalo. At this moment my fabulous new navigator made minor mistake. It told me to turn left but because road work I was only able to turn right. After tiny detour we were able to return course. Rest of the evening went fast while chatting, getting to know people and eating lovely cake. I still can’t comprehend how amazing stuff we got. Everyone got same products from L’oreal: Elvital-products for dry hair. I have no idea what I am going to do with night time conditioner since my hair isn’t very dry or static. I suppose I just have to try.

In SKT-group’s gift bag were different products. Mine included Tigi’s Dumb Blonde shampoo and conditioner, Joico’s Body Luxe shampoo and Silk Result Thermal Smoother, DFI’s molding creme and Fudge travel size hair shaper. There was also Revlon’s funny Nutricolour monodose-ball, but I gave that away because brown shade was too light for my currently black hair. We also found from our bags cruise gift voucher for two on Viking line and Snö of Sweden-jewelry. In my black Snö-bag was delicious bracelet. When I showed these to my boyfriend at home the next day he was amazed and asked did you got all this for free? Yes we did. User experience-post coming later. If I can be bothered. Maybe.

In meeting our bell of destiny rang at midnight. Our pumpkin carriages and party dresses were changing back so we had to hurry back home. Tired travelers returned to their cosy little beds after 2.30. I can only say thanks once more to amazing Anna for all her effort and to all lovely bloggers I had the privilege to meet.