24/12-19 Joulutervehdys / Holiday greetings

On tullut aika toivottaa kaikille taas lempeää, lämpöistä ja iloista joulua. Me matkaamme perinteisesti jouluaatoksi Luopioisiin suomalaisen joulun viettoon ja palaamme joulupäivän aamuna kotiin englantilaisen joulun valmisteluihin.

Olkoon joulunne, pyhänne tai ihan tavallinen arkenne, miten sitten tulevat päivät vietättekin, täynnä iloa ja onnea!

It has come the time to wish all sweet, warm and happy Christmas. As usual, we are travelling to my mum for Christmas Eve, to spend the Finnish Christmas. Christmas morning we travel back home to prepare the English Christmas.

May your Christmas, or what ever you choose to celebrate or not to celebrate on following couple of days, full of joy and happiness!

Nyxin ensimmäinen joulu kotona. Ei paljo kiinnostele. Takua sen sijaan
kiinnostelee vähän turhankin paljon. /
Nyx’s first Christmas at home. Not much interested. Taku on the other
hand is way too interested.

8 Comments Add yours

 1. Tinde says:

  Hyvää joulua sinulle ja läheisillesi. Iso kiitos näistä upeista ja mielenkiintoisista joulukalenteripostauksista. Niitä on ollut ilo seurata.

  1. Rhia says:

   Tinde – Kiitos! Mukavaa että olet viihtynyt blogin ja joulukalenterin parissa!

 2. Hehkuvainen says:

  Ahhahaa, pikavilkaisulla näytti siltä kuin Nyx roikkuisi etukäpälillään tuosta kiipeilytelineestä silleen sarjakuvatyyliin! XD Ihanaa joulunaikaa teillekin koko porukalle!

  1. Rhia says:

   Hehkuvainen – Totta muuten! Nyx on aivan musta, joten hyvien kuvien ottaminen on kyllä melko haastavaa. Katti on myös melko innokas kiipeilijä joten voin kuvitella että tuo sarjakuvatyylinkään roikkuminen ei olisi ihan mahdotonta.

 3. Metsäntyttö says:

  Levollista jouluaikaa teille:)

  Minulla on tässä keittiön pöydällä tietsikan alla jotain, mikä aikanaan on vuosia pitänyt majaa Luopioisissa. Laitoin tänä vuonna pöytään liinan, jonka äitini sai aikanaan omalta äidiltään. Hän puolestaan oli saanut sen omalta äidiltään. Tuo pöytäliina on mummuni äidin tekemä. Mummuni meni naimisiin pappani kansa 1935 ja niihin aikoihin muuttivat Luopioisiin Rautajärvelle. Oletan liinan jo siinä vaiheessa kulkeutuneen Rautajärvelle. Pöytäliina on iso ja siinä on sauma keskellä,

  1. Rhia says:

   Metsäntyttö – Liina on kulkenut pitkän matkan, kotikyläni Rautajärven kautta jopa :D Arvelisin että melkein kaikissa vanhoissa kotitekoisissa tekstiileissä on keskellä sauma. Kangaspuut ovat olleet sen verran kapeita ettei ole saanut kovin leveitä kankaita tehtyä, sitten on pitänyt sauma ommella jos on halunnut isompia tekstiilejä. Monissa takeissakin on sen vuoksi keskellä takana sauma.

 4. Lamar Mendiola says:

  Hope you and your family had a nice Christmas! We did and we also ate too much!! Talk to you again soon. From Lamar in USA

  1. Rhia says:

   Lamar Mendiola – Indeed we had. Very relaxing. We also ate too much. My hubby got huge Christmas hamper from his work, so we had a bit too much food really.

Don't be shy, leave a message! / Älä ujostele, jätä viesti!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.