Matkapäiväkirja / Travel journal

Kirpputoreilta tekee joskus erikoisia löytöjä. Vähän aikaa sitten löysin kirpputorilta esineen joihin törmää melko harvoin, jos koskaan. Instagramiani seuraavat ovat jo päässeet tutustumaan tähän matkapäiväkirjaan vuodelta 1963. Löysin sen sattumalta vain päivää ennen kuin siihen merkitty lähtöpäivämäärä, joten päätin postata matkapäiväkirjan instagramiin päivä kerrallaan. Tänään ollaan menossa matkapäivässä kahdeksan, tasan 56 vuotta sitten. Pääset seuraamaan koko tarinan Instagramissani hastagilla #austriahungary1963

Sometimes you bump into very unusual thrift finds. Recently I found item that you find very rarely, if ever. Those of you who follow my Instagram have already seen the beginning of this travel journal from the year 1963. By a coincident I found it just one day before the departure date on it, so I decided to post it daily on my Instagram. Today we are on travelday 8, exactly 56 years ago. You can follow the whole story in my Insta with the hashtag #austriahungary1963

Matkan reitti / Travel plan
Toisena matkapäivänä vapaata oleskelua. Matkaaja kävi Wienin maailmanpyörässä ja illalla katsomassa Kaunis Helena-operetin Raimund Teatterissa. /
On the second day was not pre-programmed. Traveller took a ride on Vienna’s famous ferris wheel and in the evening she went to see Beautiful Helena operette in Raimund Theater.

4 Comments

 1. Metsäntyttö says:

  Tämäpä oli jännä löytö!

  1. Rhia says:

   Metsäntyttö – Niin oli! Harmittaa vain etten pääse lukemaan postikortteja kun ovat niin hyvin liimattu albumiin.

   1. Metsäntyttö says:

    No ne takatekstit just olisikin niitä kiinnostavimpia luettavia! Harmittaisi minuakin. Kulkeneissa postikorteissa ja kirjekuorissa on kiva miettiä just sitä, että missä ne on kulkeneet ja millaisten ihmisten ja vaiheitten kautta. Tuossa sun löydössä ne kortit onkin kai kirjoittamattomia, mutta lukisi niissä varmaan ainakin se, mistä kuva on.

    1. Rhia says:

     Metsäntyttö – Niin olisi! Kortit on niin tiiviisti ettei pääse edes kurkistamaan onko sinne jotakin kirjoitettu, muutamista olen nähnyt vähän postimerkin reunaa ja siksi tiedän että ovat kulkeneita, eivät kaikki kylläkään mutta suurin osa.

Comments are closed.