12.12.18 Taku the Queen of Mouhijärvi

on

Joulukalenteri ei ole mitään ilman Taku-kissaa. Tässä siis viimeisimmät terveiset Mouhijärven kuningattarelta.

Taku on nauttinut täysin mitoin kesästä takapihalla, sinne on vaadittu päästä useita kertoja päivässä. Tosin ulkoiluinnostus lopahti heti kun tuli märkää. Sen jälkeen Taku onkin viimein keksinyt uuden paikan missä voi nauttia mukavasti lämmöstä. Nimittäin vessassa. Siellä kun on lattialämmitys, joka lämmittää lähes yhtä ihanasti kuin auringonpaiste. Jos vaan vahingossa jää vessanovi auki niin menee ehkä noin sekunti kun Taku on siellä makoilemassa.

Taku pitää erityisen paljon myös säännöllisistä rutiineista. Päivällä nukutaan mieluiten joko raapimistelineen päällä tai sängyllä. Mutta illalla noin klo kymmenen on aika siirtyä sohvalle. Jos palvelusväki on niin ajattelematonta että on varannut paikan itselleen niin Taku istuu kärsimättömänä sohvan vieressä ja tuijottaa. Jos se ei tehoa niin sitten hän vain tyynesti kiipeää palvelusväen päälle nukkumaan.

Christmas Calendar would not be anything without Taku the cat. Here are the latest news from the Queen of Mouhijärvi.

Taku has been enjoying the warm summer on our backyard, to the full extent. Several times a day she has demanded the access to the backyard. Allthough her enthusiasm sort of flopped when it started to rain in the Autumn. After that she figured out finally another place to keep warm. Our toilet. There is floor heating there and it is almost as good as sunshine, according to Taku. If the door is left open by accident, it only takes a second before she is sleeping there.

Taku especially likes routines. During the day she likes to sleep on the bed or on her scratching post. But when the evening comes, around ten o’clock, she swaps for sofa. If servants are insensible enough to reserve the place for themselves, Taku sits by the sofa, stares and waits access. If that doesn’t work fast enough, she just climbs on top the servant and sleeps there.

Vessan lämmössä /
Warmth of the toilet floor