Kymmenen vuotta eikä suotta / Ten years of blogging

Arvatkaas mitä! Siitä on kuulkaa tasan kymmenen vuotta tänään kun Evil Dressmaker-blogi näki päivänvalon. Kyllä vaan, näin se aika vierähtää. Monenlaista on näihin vuosiin mahtunut. Olen saanut blogin kautta tutustua moniin hienoihin ihmisiin ja viettänyt monta jännää ja kiinnostavaa hetkeä tämän omani, sekä muiden blogien seurassa. Moni blogi on tänä aikana lakannut olemasta ja olen murehtinut omankin blogini elinkaarta.

Blogi on tuonut minulle ennennäkemättömiä tilaisuuksia. Minua on haastateltu paikallislehteen ja olen saanut kirjoittaa tyylipalstaa toiseen. Olen päässyt mukaan tv-sarjaan ja voittanut pukusuunnittelukilpailun. Monta erikoista ja hauskaa tilannetta olisi jäänyt kokematta ilman tätä blogia. Olen erittäin kiitollinen jokaisesta lukijasta, joka edelleen jaksaa käydä täällä jorinoitani lukemassa ja myös niistä ihanista ihmisistä joita voin blogin ansiosta nykyään kutsua ystävikseni. KIITOS!

Olen suunnitellut teitä varten pientä spesiaalia juttua blogiin, mutta katsotaan miten ehdin toteuttaa. Heinäkuu on nimittäin töiden suhteen tosi hektinen ennen kesälomaa. Sitä ennen, ihailkaa tätä “kukkakimppua”.

Guess what! Today is the tenth Anniversary of my blog. Yessiree! Funny how time flies. There’s been lots of stuff going on during all these years. I have had the pleasure of meeting lots of lovely people because of my blog and had very many fun and exciting moments. Many blogs have seized to exist, and I have wondered about the life span of my blog too.

This blog has given me unexpected opportunities. I have been interviewed for local newspaper and I had a chance to write to another. I have been on tv series and I have won gown design competition. There’s been so many fun and special moments, that would have not been possible without this blog. I’m so thankfull of every single reader, who still come here and read my ramblings. I am also very thankfull of all those people I can call my friends because of this blog. THANK YOU!

I have planned little extra special for you, but let’s see how I have time to organize it. July will be very busy at work. But while waiting for that,  you can admire this “bouguet” of flowers.

6 Comments

 1. MariaS says:

  Iso kiitos kun olet jaksanut tätä pitää! Muistan edelleen mikä fiilis oli kun tajusin että olet tämän blogin takana kun livenä tavattiin :) ihailen käsityötaitoisia ihmisiä ja muutenkin olet niin ihana persoona, että se aikoinaan sai aloittamaan blogin seuraamisen! Plus kisukuvista aina plussaa!!

 2. Kiitos kukkakimpusta ja blogistasi:) Ehdin jo alussa pelästyä, että et kai vaan ole lopettamassa, onneksi et!

 3. Hehkuvainen says:

  Onnittelut 10-vuotiaalle! Mahtavaa, että olet edelleen jaksanut tuottaa laadukasta sisältöä. Juttujasi on aina ilo lukea, oli aihe mikä hyvänsä. :)

  1. Rhia says:

   MariaS – Kiitos! On aina hauska kohdata lukijoita ja vielä kivempaa ystävystyä niiden kanssa ? Kissakuvia ei olekaan ollut aikoihin. Lisäänpä sen to-do-listalle.

   Metsäntyttö – En sentään ole lopettamassa vaikka vähän hiljaisempaa on blogissa ollutkin.

   Hehkuvainen – Kiitos! Hämmentävän nopeasti on tämä kymmenen vuotta mennyt.

 4. Katherine says:

  10 years – that’s amazing, well done and Thankyou for keeping writing! I like to read what you write, my particular favourites are hearing about the reenactments that you go to, fashion history, and Finnish traditions. It’s very interesting and you write very well!

  1. Rhia says:

   Katherine – Thank you! I almost can’t believe it myself that it’s already ten years. There is some re-enactment/fashion history stories coming along soon.

Comments are closed.