Instagram: Tammikuu/ January

on

Nuorena tuntuu että aika kuluu tuskallisen hitaasti. Mitä vanhemmaksi tulee sitä nopeammin se tuntuu kiitävän. Itsestäni ainakin tuntuu siltä että aika vain katoaa jonnekin, poof. Tammikuussa kaikki liikenevä vapaa-aika on mennyt vanhan työhuoneen tyhjentämiseen. Isommat ja painavammat kalusteet muuttivat uuteen paikkaan jo joulukuussa, mutta kaiken muun tilpehöörin siirtäminen on mennytkin sitten pidemmän kaavan mukaan. Ikävä kyllä. Muutakin tekemistä olisi ollut. No, nyt kaikki on siirretty ja työhuoneen avain luovutettu pois. Lähteenkatua tulee ikävä, viihdyin siellä hyvin, mutta uudet kuviot odottavat. Uuden työhuoneen saaminen käyttökuntoonkin kestää vielä jonkin aikaa. Aikamoista tetristä saa siellä vielä pelata. Pitäisi lisäksi päästä vielä eroon yhdestä työpöydästä joka viekin vähän liikaa tilaa, sekä eväsjääkaapista joka jäi tarpeettomaksi. Uudessa tilassa oli ennestään pikkuruinen jääkaappi jonka olisin halunnut vuokranantajan siirtävän pois, mutta hän oli haluton. Totesi vain että nythän minun ei tarvitse tuoda vanhaa jääkaappiani sinne. No en saanut sitä kaupaksi joten siellä se nyt sitten kuitenkin on, tarpeettomana tilaa viemässä. Myydään siis aivan ehjä, siisti ja käyttökuntoinen jääkaappi pakastelokerolla, osta pois. Juuri muuta tammikuussa en ehtinytkään, kimono-työpajan lisäksi siis. Siitä tulossa oma postauksensa vielä myöhemmin.

Helmikuussa yritän saada työhuoneen käyttökuntoon. Lisäksi on tiedossa balettia ja toivon mukaan myös jonkun verran laiskottelua tai ainakin sen verran vapaa-aikaa että ehtisin vähän ompelemaan. Huhtikuussa on tulossa 1700-luvun tanssiaiset ja sinne olisi kiva saada jotain uutta päälle.

When you are young it feels that time goes painfully slow. The older you get, the faster time flies. Atleast that’s how it feels to me, time just disappears somewhere, poof. In January all my free time has been used for emptying my old work space. Larger items and furniture were moved already in December, but all the bits and bobs have taken forever to move. Unfortunately. I would have had other things to do too. Well, now it’s all moved and key to the old place has been given away. I will miss Lähteenkatu, I have enjoyed having the workroom there, but new challenges await. Getting the new place in working order will take awhile, it will be bit of a tetris. I have to get rid of atleast one table which is not fitting in, and my old fridge. There is a tiny fridge in the new place, which I would have wanted the landlord to get rid of, but he refused. He just said I don’t need to bring my old one in now. Well I didn’t manage to sell it, so there it is after all, useless, taking the space. So I’m selling good and tidy fridge with freezer box, buy it. I didn’t really have time to do anything else in January, besides the kimono workshop. I will post about that later.

In February I try to arrange my new workspace. There will be also some ballet and hopefully some free time too, to be lazy or to do some sewing. There is going to be 1700’s ball in April and I would love to have a new outfit for it.

TAMMIKUU / JANUARY
1. Kirppislöytö, Viewmaster-kiekko / 2. Takapihan talvi
3. Kirppislöytö, kukkaneule / 4. Tyhjä työhuone

1. Thriftfind, Viewmaster disc / 2. Backyard winter
3. Thriftfind, floral knit / 4. Empty workspace