Usherette

Mulla on tuolla keskeneräisissä postauksissa useita juttuja jotka tuskin koskaan valmistuu. Tänään mulla ois ollu aikaa väsätä joku niistä valmiiksi. Juttu vaan hieman mutkistui. Muistanette erään ulkoisen kovalevyn kosahduksen ja valokuvien tuhoutumisen. Need I say more? No koska postauksiin ei siis ole valokuvia niin päädyin kikkailemaan jälleen piirtopöydän kanssa. Ellei oteta lukuun yhtä epäonnista yritystä joka päättyi piirto-ohjelman kaatumiseen ja tunnin verran väkerretyn piirroksen katoamiseen bittiavaruuteen, se vehje toimii ihan kivasti. Tässä tarjolla luonnosta yhteen tulevaan projektiin.

IN ENGLISH
In my drafts there is several posts that are not likely to finish, ever. Today I would have had the time to finish some of them. But things got complicated. You remember when one particular external hard drive got broken and destroyed most of my photos, right? Need I say more? Because there is no photos for those posts anymore, I ended up playing with my sketch tablet again. Except one misfortunate try which ended up on drawing program to crash and picture disappearing to the cyber space, it is working pretty well. Here is a sketch for one upcoming project.

Ei, luulette väärin, tuo musta töherö
kaula-aukossa ei ole rintakarvoja. /
Nope, you thought wrong, that black stuff on
the neckline is not chest hair.

2 Comments

  1. Billie says:

    Rintakarvoitus oiski ollu aika roisi veto! :D

    1. Rhia says:

      Billie – joo, rintakarvat ja viikset :D

Comments are closed.