9/12 Balettinurkka / Ballet corner

Ajankäytöllisen anomalian johdosta kalenterissa on irregulariteetti. Tämän johdosta saatte tänään kaksi kalenteriluukkua kerralla.

Baletti, tuo liikuntaharrastusteni ykkönen ja ikuinen ihmetyksen aihe. Haaveilen että saisin kotiimme kiinteän balettitangon ja ison seinäpeilin. Vaikka asumme tilavammin kuin ennen, edelleenkään siihen ei oikein ole tilaa. Harkitsen irtotankoa työhuoneen nurkkaan. Sitä odotellessa imen itseeni balettitunnelmaa makuuhuoneen oveen aamutakin seuraksi järjestämääni balettinurkkaukseen. Ovessa roikkuu balettikassi jossa on kaikki tunneilla tarvittava muistikirjaa myöten. Henkarissa roikkuvat balettihameet ja niiden päällä ensimmäiset kärkitossuni. Pikkuruiset lasten tossut olen ostanut vuosia sitten kirppikseltä koristeeksi. Itse en lapsena koskaan balettia harrastanut. Eihän tuolla maalla sellaisia juttuja ollut 70-luvulla. Kärkitossut odottavat kaverikseen kolmatta paria. On nimittäin uusien oston aika.

Due to time control anomaly, there is irregularity in my Christmas calendar. And because of that, you get two calendar posts today.

Ballet, that number one of my athletic endeavours and constant issue of amazement. I dream of getting proper ballet barre and large mirror to our home. Even though we have more space now than before, there still isn’t that much extra space. I am still considering detachable barre in the corner of our work room. While waiting for that to happen, I am trying to soak myself in ballet athmosphere by arranging small ballet corner into our bedroom. My ballet bag with all the essentials and ballet note book is hanging on the door with my bathrobe. Ballet skirts on a hanger and my first ever pointe shoes on top of them. Tiny ballet slippers I found from thrift shop many years ago. I didn’t do ballet as a kid. Small village where we lived didn’t have anything like that in the 70’s. Pointe shoes are waiting to greet a third pair, because it is time to get a new pair.