1/12 Hiljainen Marraskuu / Quiet November

Hiphei, joulukalenteri on täällä taas! Tänään kalenteriluukussa on vain kämäinen marraskuu (ja sen siivellä lokakuu). Huomenna sitten ihan kunnon postausta luvassa. No mitäpäs marraskuussa? Ei nyt hirveästi mitään. Kävin kahdesti kuvausmallina ja kansallispukunäytöksessä josta jo luittekin. Loppuajasta sitten vain töitä ja kotona armotonta ompelua. Lopputuloksen ompeluhommista näette ihan viikon sisään. Itsestä tuntuu etten ole tehnyt mitään muuta kuin ommellut viikkotolkulla.

Joulukuussa aion ottaa ompeluhommien suhteen rennommin. Joulumarkkinoille halajaa mieli mutta en tiedä ehdinkö sillä vapaa-aika menee tässä kuussa työhuoneen tyhjentämiseen. Kyllä vaan. En ole löytänyt uutta kaveria jakamaan työhuonetta joten joudun muuttamaan pienempään tilaan, lähemmäs kotia. Ompelimon tyhjennysmyyntiä siis tulossa ennen joulua. Sen lisäksi suunnittelin pitäväni blogi-kirppiksen. Sitä on nimittäin toivottu.

Ja siitä puhuen, nyt voi esittää toivomuksia siitä että millaisia postauksia haluaisitte joulukalenterissa nähdä. Ihan kaikkia en luultavasti pysty toteuttamaan (ompeluhommat voivat olla hankalia kun työhuone on muuttolaatikoissa), mutta yritän ainakin jotain toivepostauksia tehdä.

Hey it’s Christmas calendar time! Today we only have the crappy November (and October too) in the calendar. Tomorrow you will get proper post. Well, what to say about November? Not much. I did two modelling gigs and you already read about national costume show. Rest of the time I have been working and spending all free time sewing at home. Result you will see within a week. It feels to me I haven’t really done much more than just sewing for weeks.

In December I am not going to sew much. I’d love to visit Christmas markets, but I don’t know if I have time. All my free time will be spent emptying my work space. Oh yes. I haven’t found anyone to share the space with me, so I have to move it to smaller room nearby home. That means there will be moving sale at my work room before Christmas. In addition to that, I was planning on having blog flea market. That has already been requested too.

And talking about requests, now you can request, what kind of posts would you like to see in the Christmas calendar this year. I probably won’t be able to do them all (atleast sewing posts might be out of the question when all my stuff will be packed away in moving boxes), but I try to make atleast some of requests happen.

MARRASKUU / NOVEMBER
1. Pellemallina / 2. Taku herättää
3. Yrttikasvattamo / 4. Mallina TV2:lla

1. Clown modelling / 2. Taku waking me up
3. Herb grow box / 4. Vintage modelling


LOKAKUU / OCTOBER
1. Sushia Jyväskylässä / 2. Strassihommia
3. Huurre / 4. Halloween-malleilua

1. Sushi, yum! / 2. Rhinestoning
3. Frosty garden / 4. Halloween modelling