Lunette-paketti

Noniin, Lunette-arvonta on päättynyt. Kiitos kaikille osallistujille. Teitä oli enemmän kuin missään arvonnassani ikinä, mikä on tietysti mukavaa. Arvontageneraattorina toimi isäntä ja palkintopaketin voitti  Jon-na, onnea! Sähköposti voittajalle on jo lähtenyt. Ja te kaikki muut jotka ette tällä kertaa saaneet palkintoa niin nou hätä sillä sellainen on vielä mahdollista voittaa ainakin Jennan ja Nooran arvonnoista. Ja taitaapa semmoinen olla vielä Riepallakin tulossa myöhemmin, joten pitäkääs sitäkin blogia silmällä. Tosi monet kommentoivat että ovat miettineet kuukupin hankkimista mutta eivät ole vain saaneet aikaiseksi. Nytpä haastankin sitten kaikki joiden kohdalle arvontapalkinto ei osu, menemään nettikauppaan ja hommaamaan kuukupin sieltä. Kaikki jotka niin tekevät, pistäkää tekin haaste eteenpäin. Pitkällä aikavälillä se säästää luontoa ja rahaa.

EDIT! – Jon-na, laitoin sulle sähköpostia viikonloppuna, vastaatko siihen mahdollisimman pian niin saadaan paketti lähtemään.

IN ENGLISH
Lunette give away has now ended. Thanks for all who entered. There was much more of you than in any other of my give aways ever. Which is nice of course. My boyfriend was the lottery generator this time and give away-package goes to Jon-na, congrats! I have already sent the e-mail. And those of you who weren’t lucky this time, no worries because you can still try your luck atleast in Jenna’s and Noora’s give away. And I happen to know that there should be also another give away coming later in Rieppa’s blog, so keep your eye on that. Many commented that they keep meaning to get menstrual cup but just haven’t done that yet. So now I challenge all of you who are not lucky enough to get free gift away, to go to the online shop and buy one! In the long run it saves nature and your money.

4 Comments

 1. prefecta says:

  …luonto, rahaa ja hermoja!
  Nimimerkillä kokemusta on.

 2. Billie says:

  Mulla on muuten muutamia Lunette kuukuppeja jäljellä sekä kokoa 1 että 2! Suosittelen kaikille aikuisemmille ja synnyttäneille kokoa 2. (minulla oli siis luontaistuotekauppa vielä heinäkuussa)
  Ottakaa yhetyttä, voin myydä ne edullisemmin vaikkapa hintaan 19,50 plus postikulut , koska minähän en tarvitse kuin yhden! :D terhananterhana@gmail.com

  1. Rhia says:

   prefecta – no siinä oot kyllä oikeassa :D

   Billie – hyvä tietää :) nythän ihmisillä on hyvä mahdollisuus tyhjentää sun varasto edulliseen hintaan!

 3. Billie says:

  Jep..juuri katoin tosta et jäljellä on 4 kokoa 2 ja 2 kokoa 1! Lisäksi on pesunestettä 1plo ja pesulappuja 8pkt. Ottakkee yhteyttä jos on uupeloa! :)

Comments are closed.