The Ugly Face -day (thank goodness I have chocolate)

Meinasin ensin etten jaksa ottaa tänään asukuvaa, mutta otin kumminkin. Rumanaama-päivän ansiosta kuvat onkin tänään tämmösiä naamattomia. Vaihtelu virkistää vai mitä. Ei mulla oikeastaan ollu mitään sen kummempaa asiaa. Paitsi että Lunette-arvonta on vielä auki muutaman tunnin. Käykää pistämässä nimenne kirjaan. Soommoro!

EDIT – Huomio Sinä joka päädyt blogiini hakusanoilla “kellastuneen villan valkaisu”. Villaa ei voi kloorivalkaista joten älä edes yritä. Villan kuiturakenne haurastuu. Kellastunut villa on muutenkin jo valmiiksi hauraampaa kuin kellastumaton. Vetyperoksidilla tai hydrosulfiitilla villan valkaisu saattaa onnistua, mutta en anna siitäkään takeita enkä suosittele kokeilemaan.

IN ENGLISH
At first I thought I can’t be bothered to take any outfit photos today, but I ended up taking them anyway. Ugly face-day is the reason why photos are faceless for a change. Refreshing change perhaps? Actually I didn’t have anything to say really. Except that Lunette give away is open couple more hours. Put your name on the book. Bye!

The Evil Dressmaker
(selfmade jeans)


The Shoulder Brooch
(selfmade fascinator)

3 Comments

 1. mur says:

  Mahtavat farkut. Rekisteröi nyt vaan tuo merkki :)

 2. Tulin vastavakoilulle :D
  Hieno tauluseinä! Mulla on ihan samanlainen yläkerrassa. Paitsi, että kaikki kuvat on ihan killissä koko ajan :P

  Ani, Kokovartalofiilis

  1. Rhia says:

   mur – :) mullahan on jo omissa tuotteissa tää tuotemerkkinä, tavaramerkin rekisteröinti on sen verta kallista että ei ole ihan vielä ollut suunnitelmissa, vaikka kaipa se ois fiksuinta :)

   Ani – tervetuloa :) Kiitos, noissa kuvissa on pelkästään ihmisiä polkupyörien kanssa (keräilen semmosia mv-valokuvia). Ei noi munkaan kuvat ihan suorassa taida olla, ainakaan nyt kun niitä katson tästä pöydän äärestä ;)

Comments are closed.