Vanhat hiuspinnit / Old hair clips

on

Niinkuin tiedätte niin tykkään vanhoista kampauksista. Niin pidän myöskin vanhoista hiuspinneistä. Sellaisista saranallisella soljella toimivista joita sai vielä kaupoista minun lapsuudessani. Nykyisin moiset hömpsötykset on korvattu hauenleuka-klipsein ja kaarevin painettavin pinnein. Mutta ei hätää sillä universumi tarjoilee vanhoja hiuspinnejä kirppiksillä ja vintage-liikkeissä. Viimeksi ostin alkukesästä neljä kaunista hiuspinniä Karkun pihakirppikseltä. Ja tässä tämä koko loppukin kokoelmani. Ostan aina mieluusti parin jos vain löytyy. Iso klipsi on yksinäinen, ostin sen muistaakseni viimekesänä Suvi-vintagesta Tallipihalta. Eihän näillä varsinaisesti mitään kampauksia rakenneta kun ei tuonne väliin paljoa hiuksia mahdu. Mutta ovatpahan vaan niin nättejä!

As you know, I love vintage style hairdo’s. I also love old hair clips. Those ones with hinge clip. They were still available in shops when I was a kid. These days those kind of silly things are items of the past. They are now replaced with alligator grips and other modern things. But not to worry. Universe has a way of delivering old hair clips via thrift and vintage shops. Last time I found four lovely clips from local yard sales. And here is my whole collection. I always love to buy these in pairs, if possible. Big clip is only single one I have. If I recall correctly, I bought it from Suvi-vintage, Tallipiha, last summer. You can’t really create a whole hairdo with these, there just isn’t enough space for lot of hair inside those clips. But they look so cute!

4 Comments

 1. kati says:

  Äidiltä on jäänyt vastaavanlaisia laatikoihin pyörimään ja sieltä olen sitten pikkuhiljaa niitä haalinut omien kampausten koristeeksi. Eihän niillä tosiaan kauheasti hiuksia kiinnitellä, mutta tykkään tuollaisista, koska ainakaan itselläni ne eivät jää hiuksiin kiinni, niin, että niitä joutuisi repimään irti… Ja vanhoissa metallisissa on kaunista patinaa, jota ei kaupasta saa! ☺

  1. Rhia says:

   kati– Juu, enempi nämä ovat vaan koristeina minunkin kampauksissa. Totta, patinaa ei uusissa pinneissä ole ja monesti vanhan ja uuden muovinkin erottaa toisistaan ulkionäön perusteella.

 2. Elina says:

  Voi miten ihania pinnejä!

  1. Rhia says:

   Elina – Totta tosiaan!

Comments are closed.