Tammikuu Instagram / January Instagram

Ei taas ehtinyt juuri kissaa sanoa kun tammikuu juoksi ohi. Mihin tuo aika oikein menee? Juurihan se oli uusivuosi ja nyt mennään jo helmikuuta. Pakko sanoa että olen nauttinut uusista kotikulmista aivan erityisen paljon. Talvi on ollut aivan mahtava! Sain rakennettua jopa jäälyhdyn josta olen haaveillut vuosia, mutta en ole parvekkeelle uskaltanut keväisen tulvan pelossa rakentaa. Kauniista ympäristöstä johtuen varmaan jouduin tilapäiseen mielenhäiriöön luistelunkin suhteen. Sitä harrastusta tosin kohtasi pieni takaisku sillä luistimista alkoivat terien kiinnitysruuvit putoilla pois, joten nyt luistimet odottavat korjausta ennenkuin uskallan ne seuraavan kerran viedä jäälle. Talvisäästä nauttimisen lisäksi olen harrastanut askartelua ja kirppistelyä. Ehdimme käydä burleskikeikallakin alkukuusta ja loppukuusta sitten Vapriikissa oli järjestyksessään jo kuudes vintagetapahtuma.

Helmikuulle on tiedossa ainakin historianelävöitystä ja sitä myöden jotakin ompeluhommia. Itse toivon tietysti lisää huurteisia talvipäiviä ja kerron teille jossakin tulevista postauksista miksi.

inenglish

January run past faster than I could say kitty cat. Where on earth does the time go? I was just the New Years and now it’s already February. I have to say I have enjoyed our new neighbourhood a lot. Winter has been awesome! I even managed to make ice lantern which I have been dreaming about for years. I just didn’t dare to make one on our balcony, because I was afraid of springtime flooding. I think my newly found enthusiasm for skating must have been because of the pretty surroundings. Even though there was a bit of a setback on it. The screws on the blades started coming off, so now my skates are waiting for repairs before I dare to take them back to the ice. I have also had time to do some handcrafting and thrift shopping. There was also burlesque gig in the beginning of the month and at the end of the month it was the sixth Annual Vapriikki-vintage fair.

For February there is atleast some living history coming, with sewing of course. I hope for more frosty winter days and in one of my future posts I will explain why.

 

instajan17

TAMMIKUU / JANUARY
1. Tähtisadetta / 2. Jäälyhty iltahämärissä
3. Talven kimallusta / 4. Tuhoa tämä kirja-askartelua
5. Kirppislöytöjä / 6. Vintage-asussa Vapriikissa 

1. Sparkler / 2. Ice lantern in the evening
3. Glittering winter / 4. Wreck this journal-crafting
5. Thrift finds / 6. Wearing vintage for Vapriikki-vintage