24 /12 Hyvää joulua / Merry Christmas

on

Joulukuu on hurahtanut pikavauhtia. On taas aika toivottaa blogin lukijoille ja ystäville ihanaa joulunaikaa. Olin toivonut lumista joulua, mutta tänäkään vuonna toiveeni ei ikävä kyllä toteutunut. Perinteiseen tapaan menemme taas aatoksi maalle, äitini luo. Joulupäivänä palaamme kotiin. Arvelisin että ruokaähky ja tv-yliannostus ovat vahvasti läsnä tänäkin vuonna.

LEMPEÄÄ JA ONNELLISTA JOULUA!

inenglish

December has gone super fast. Once again it is time to wish Merry Christmas to all of my readers and friends. I had hoped for snowy Christmas, but that wish didn’t come true this year either. As our usual tradition, we are going to my mums for Christmas Eve. We’re coming back home on Christmas day. I assume food and tv overloads will be the theme again this year.

HAVE A GENTLE AND HAPPY CHRISTMAS!

xmas1

xmas2

xmas3

xmas4

xmas5

2 Comments

  1. Hehkuvainen says:

    Nopeasti menevät päivät köllötellessä :D. Lumenpuutteesta huolimatta ihanaa joulua ja tv-koomaa!

    1. Rhia says:

      Hehkuvainen – Totta, nopeasti menevät. Ei se kooma onneksi ollut ihan järkyttävä :D

Comments are closed.